Inboedelverzekering
Inboedelverzekering

Inboedelverzekering

Met onze inboedelverzekering beschermt u wat u dierbaar is

De voordelen op een rij

Alle van buitenkomende onheilen dekking

Garantie tegen onderverzekering

Gratis 24-uurs hulpverlening


Waarom een inboedelverzekering?

Uw persoonlijke eigendommen zijn vaak meer waard dan u denkt. Want los van de emotionele waarde, heeft u vaak ongemerkt veel van waarde in uw woning staan.  Onze inboedelverzekering zorgt ervoor dat u onbezorgd kan genieten. En naast uw gewone inboedel, bieden wij ook uitstekende bescherming voor kunst, kostbaarheden of verzamelingen.

Met de inboedelverzekering verzekert u uw meubilair en niet-vaste vloerbedekking. Denk aan laminaat, computers, audio- en videoapparatuur, telefoons, witgoed, tuinmeubilair, kleding en sieraden en andere gebruiksvoorwerpen. U bent verzekerd tegen bijvoorbeeld brand, lekkage, neerslag, overstroming, storm en diefstal. Uw bezittingen goed beschermd met een inboedelverzekering

Wij bieden garantie tegen onderverzekering en bovendien zijn lijfsieraden meeverzekerd tot een bedrag van € 6.000,- en audiovisuele apparatuur tot € 12.000,-.  Uw kantoorinventaris aan huis is ook mee te verzekeren. 

Uw inboedel is verzekerd volgens het 'alle van buitenkomende onheilen' principe. Dat wil zeggen dat alle schade is verzekerd mits niet met name uitgesloten in de polisvoorwaarden. Een beduidend ruimere dekking dan de gebruikelijke dekking die juist omschrijft wat wel is verzekerd en de overige schadegebeurtenissen uitsluit.
 

 

Wat kunt extra meeverzekeren?

  • Electronica: verzeker alle laptops, smartphones, tablets en andere mobiele elektronica in uw gezin binnen en buitenshuis overal ter wereld.
  • Buitenshuisdekking: u bent dan overal ter wereld verzekerd bij beschadiging, diefstal of verlies van uw bezittingen.
  • Andere locatie: verzeker spullen die op een ander adres staan, zoals bij vrienden, familie, in een opslagruimte of garagebox.
  • Beroepsuitrusting: verzeker spullen van uw werkgever die bij u thuis staan.
  • Verhuur: Verzeker uw spullen bij tijdelijk verhuur zoals Airbnb. 

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder een inboedelverzekering?

Uw inboedel, dus bezitting in en rondom huis vallen onder de inboedelverzekering. Uw woning kunt u verzekeren met een woonhuisverzekering.

Waar is mijn inboedel verzekerd?

De inboedel is verzekerd in Nederland.Meer weten over de inboedelverzekering?

Mandy van Noort

Wilt u meer weten?
Mandy van Noort staat voor u klaar.

Met persoonlijke aandacht, gecombineerd met grondige kennis van zaken, bedienen wij specifieke doelgroepen gericht op de bovenkant van de markt. Ik help u graag met het zoeken naar de best passende verzekeringsoplossing!

Kim Vissers

Wilt u meer weten?
Kim Vissers staat voor u klaar.

U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij bieden u zekerheid, gemak en heldere afspraken. U kunt bij ons zowel uw levens- als schadeverzekeringen afsluiten. Voor uzelf en uw gezin.