Inboedel
Inboedel
Inboedel

Inboedelverzekering

Met onze inboedelverzekering beschermt u wat u dierbaar is

De voordelen op een rij

Alle van buitenkomende onheilen dekking

Garantie tegen onderverzekering

Gratis 24-uurs hulpverlening

Waarom een inboedelverzekering?

Uw persoonlijke eigendommen zijn vaak meer waard dan u denkt. Want los van de emotionele waarde, heeft u vaak ongemerkt veel van waarde in uw woning staan.  Onze inboedelverzekering zorgt ervoor dat u onbezorgd kan genieten. En naast uw gewone inboedel, bieden wij ook uitstekende bescherming voor kunst, kostbaarheden of verzamelingen.

Uw bezittingen goed beschermd

Wij bieden garantie tegen onderverzekering en bovendien zijn lijfsieraden meeverzekerd tot een bedrag van € 6.000,-- en audiovisuele apparatuur tot € 12.000,-- Kantoorinventaris aan huis is ook mee te verzekeren. 

Uw inboedel is verzekerd volgens het 'alle van buitenkomende onheilen' principe. Dat wil zeggen dat alle schade is verzekerd mits niet met name uitgesloten in de polisvoorwaarden. Een beduidend ruimere dekking dan de gebruikelijke dekking die juist omschrijft wat wel is verzekerd en de overige schadegebeurtenissen uitsluit.

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder een inboedelverzekering?

Uw inboedel, dus bezitting in en rondom huis vallen onder de inboedelverzekering. Uw woning kunt u verzekeren met een woonhuisverzekering.

Waar is mijn inboedel verzekerd?

De inboedel is verzekerd in Nederland.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Koen Hellings

Koen Hellings

Private Insurance