Private Insurance contact
Private Insurance contact

Private Insurance contact

Onze adviseurs staan voor u klaar

Onze kantoren

Maak kennis met enkele private adviseurs

Paavo de Krijger

Wilt u meer weten?
Paavo de Krijger staat voor u klaar.

Ik ben gespecialiseerd in bijzondere auto’s verzekeren. Het komt regelmatig voor dat petrolheads niet worden begrepen door de ‘gewone’ verzekeraars. Via ons netwerk van tevreden klanten, autoliefhebbers, forums, autodealers of taxateurs worden wij vervolgens aanbevolen. Wij begrijpen namelijk wel wat u bedoelt en delen dezelfde passie.

Vera Galiart

Wilt u meer weten?
Vera Galiart staat voor u klaar.

Benieuwd hoe we uw specifieke vraagstuk aanpakken? We gaan het gesprek graag met u aan. En met alle verzekeringen onder één dak bent u verzekerd van gemak en overzicht. Ik help u graag verder in een persoonlijk gesprek!

Mark Reus

Wilt u meer weten?
Mark Reus staat voor u klaar.

Ik ben specialist in het verzekeren van bijzondere auto’s (oldtimers, youngtimers en sportwagens). Inmiddels verzeker ik dagelijks de meest uiteenlopende auto’s samen met ons team. Als petrolheads denken wij graag met u mee en hebben wij een aantal verzekeraars die dezelfde taal spreken. Dat ziet u terug in de premie, maar ook in de voorwaarden bij een onverhoopte schade.

Tom Nierstrasz

Wilt u meer weten?
Tom Nierstrasz staat voor u klaar.

Het mooiste aan mijn werk is het persoonlijke contact met klanten en de afwisseling. Het geeft voldoening als ik een verzekeringsoplossing voor de klant bied waar de klant goed mee is geholpen. Onze adviseurs werken exclusief samen met internationaal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. We zijn gespecialiseerd in het verzekeren van kunst, verzamelingen en kostbare bezittingen.

Niels Vrinten

Wilt u meer weten?
Niels Vrinten staat voor u klaar.

Wij kiezen voor persoonlijke aandacht en zorgen voor een passende hypotheek oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij bieden u zekerheid, gemak en heldere afspraken.

Rosalinde Zwarts

Wilt u meer weten?
Rosalinde Zwarts staat voor u klaar.

U zoekt advies bij het afsluiten van een verzekering. Welke dekking is nodig? En wat past bij uw woning en uw wensen? Ons team van adviseurs staat dagelijks voor u klaar.

Veelgestelde vragen

 

Wie moet ik bellen bij een noodsituatie op reis?

Heeft u schade op reis of hulp nodig bij een noodgeval?
Buiten kantooruren of in noodsituaties belt u de VLC & Partners Alarmcentrale 070 – 314 54 64

Hoe meld ik een schade?

Geef bij voorkeur uw schade online aan ons door. U kunt uw schade ook telefonisch aan ons doorgeven. 

Bel bij particuliere schade: 073 - 692 46 47  
Bel bij zakelijke schade:     073 - 692 47 57  
Bel bij schade business professionals:  088 - 383 80 00

 

Schade melden

Hoe weet ik of mijn schade in behandeling is?

Als u vragen heeft over de voortgang van uw schadebehandeling dan kunt u contact opnemen met onze schadeafdeling. Particuliere klanten bellen met 073 - 692 46 47, zakelijke klanten bellen met 073 - 692 47 57.