Eén loket: Vitaal Ondernemen

Eén loket: Vitaal Ondernemen

Als uw werknemer onverhoopt ziek wordt, dan krijgt u extra verantwoordelijkheden voor deze werknemer op het gebied van ziekte en re-integratie. En het re-integreren van een zieke werknemer kost tijd en geld. Om u werk uit handen te nemen, werken wij nu exclusief samen met dienstverlener Vitaal Ondernemen.

Vitaal Ondernemen bespaart u tijd en geld

Vitaal Ondernemen neemt de verantwoordelijkheid en administratie van u over. Hierdoor kunt u blijven doen waar u goed in bent: ondernemen. Heeft u een verzuimverzekering via Chabot Assuradeuren én arbodienst via Vitaal Ondernemen, dan hoeft u uw ziek- en herstelmedldingen maar één keer door te geven. 

Wat Vitaal Ondernemen voor u kan betekenen: 

  • Het loket neemt de verantwoordelijkheid van het re-integratietraject van u over
  • Het loket biedt volledige ondersteuning bij de re-integratie van uw werknemer
  • Uw persoonlijke casemanager stemt af met diverse partijen en bewaakt de deadlines
  • U voldoet aan de wettelijk gestelde eisen
  • U krijgt inzicht in de re-integratiemogelijkheden en duurzame inzetbaarheid

Wilt u overstappen naar de arbodienstverlening van Vitaal Ondernemen? Meld u dan aan via de website van Vitaal Ondernemen. U vindt daar een opzegformulier, een opdrachtformulier en het dienstverleningsoverzicht.

Zorgcollectief Vitaal Ondernemen werkt

Samen met u hebben wij als doel uw organisatie gezond en vitaal te houden. Daarom kunt u vrijblijvend deelnemen aan het zorgcollectief Vitaal Ondernemen Werkt. Dit collectief is tot stand gekomen in samenwerking met VGZ. Naast een goede dekking ontvangen uw werknemers en deelnemende gezinsleden een korting van 4% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering.

Wij helpen u graag bij het promoten van het zorgcollectief onder uw werknemers. U kunt hiervoor gebruikmaken van een voorbeeldbrief en een flyer. Uw werknemer kan het collectief vergelijken met zijn/haar huidige zorgverzekering. Dit kan via de button Loket zorgverzekering op www.vitaalondernemen.nl.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Daniël Rijnbeek

Daniël Rijnbeek

Employee Benefits