Vitaal ondernemen

Uw partner in duurzame inzetbaarheid
Vitaal ondernemen

Vitaal Ondernemen

Uw partner in duurzame inzetbaarheid


Het belang van een goede arbodienst

Bij VLC & Partners begrijpen we het belang van een gezonde en productieve werkomgeving. Daarom zijn we trots op onze samenwerking met Vitaal Ondernemen, een vooraanstaande arbodienst die zich onderscheidt door haar persoonlijke en oprechte benadering. Hieronder leest u waarom wij Vitaal Ondernemen van harte aanbevelen aan onze klanten. Maar eerst gaan we in zijn algemeenheid wat dieper in op het belang van een goede arbodienst.

Een goede arbodienst is cruciaal voor elke onderneming die waarde hecht aan het welzijn van haar werknemers en de continuïteit van haar bedrijfsvoering. Hier zijn drie kernredenen waarom:

  • Preventie van Verzuim: Een proactieve arbodienst identificeert potentiële gezondheids- en welzijnsrisico's vroegtijdig, waardoor langdurig verzuim en daarmee gepaard gaande kosten verminderd kunnen worden.
  • Wettelijke Naleving: Bedrijven zijn wettelijk verplicht om te zorgen voor een veilige en gezonde werkomgeving. Een deskundige arbodienst zorgt ervoor dat u voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving, waardoor u mogelijke boetes en sancties voorkomt.
  • Optimale Productiviteit: Gezonde en tevreden werknemers zijn productiever en meer betrokken. Door te investeren in hun welzijn, investeert u indirect ook in de groei en het succes van uw onderneming.

Het kiezen van de juiste arbodienst zorgt niet alleen voor het welzijn van uw werknemers, maar versterkt ook de fundering van uw bedrijf voor toekomstige groei en succes.


Wie is Vitaal Ondernemen?

Vitaal Ondernemen is niet zomaar een arbodienst. Ze geloven in de kracht van persoonlijke aandacht en oprechtheid. Wanneer u investeert in uw werknemers, plukt niet alleen de werknemer daar de vruchten van, maar ook u als werkgever. Of het nu gaat om verzuimbegeleiding of preventie, Vitaal Ondernemen zorgt ervoor dat er altijd tijd is voor persoonlijke en oprechte aandacht. Ze duiken diep in wat mensen drijft en wat hen mogelijk belemmert, en verkennen samen met werkgever en werknemer de beste mogelijkheden. Dit noemen ze: "Samen werken aan verder."

 

Wat maakt Vitaal Ondernemen uniek?

Laagdrempelig en Direct Benaderbaar: Vitaal Ondernemen gelooft in korte lijnen en directe communicatie. Werkgevers en werknemers hebben vaste contactpersonen die ze rechtstreeks kunnen bellen wanneer nodig. Dit zorgt voor snelle acties en oplossingen.

Missie: Vitaal Ondernemen ziet goed presterende en gelukkige werknemers als de kern van een toekomstbestendige onderneming. Ze zijn uw deskundige partner voor werkhervatting en het voorkomen van uitval, en ondersteunen zowel werkgever als werknemer in hun gezamenlijke verantwoordelijkheid voor duurzame inzetbaarheid.

Uitgebreide Diensten: Van preventie en verzuimbegeleiding tot schadelastbeheersing en ondersteuning bij de Wet Verbetering Poortwachter, Vitaal Ondernemen biedt een breed scala aan diensten om u te ondersteunen.

 

Deskundige professionals

Bedrijfsarts: De bedrijfsarts van Vitaal Ondernemen verzorgt de medische begeleiding, kijkend naar de gezondheidssituatie en het werk van de werknemer. Hierbij wordt strikt rekening gehouden met privacyregels en het medisch beroepsgeheim.

Taakgedelegeerde: De taakgedelegeerde is het eerste aanspreekpunt voor medische zaken voor uw zieke werknemer. Deze professional houdt zich strikt aan het beroepsgeheim en de instructies van de bedrijfsarts.

Casemanager: Bij langdurig verzuim treedt een van de casemanagers van Vitaal Ondernemen op als regisseur van het re-integratieproces. Deze professional bewaakt het proces, zorgt dat alle partijen zich houden aan de afspraken en let op de naleving van alle wettelijke verplichtingen.

Website Vitaal Ondernemen


Waarom Vitaal Ondernemen kiezen via VLC & Partners?

Als gewaardeerde klant van VLC & Partners bieden wij u een exclusieve welkomstkorting van 10% op het dienstenpakket van Vitaal Ondernemen. Wij geloven sterk in de waarden en diensten van Vitaal Ondernemen en willen dat onze klanten hiervan profiteren.

Bent u klaar om samen te werken aan een gezondere en productievere werkomgeving? Meld u hier aan voor de diensten van Vitaal Ondernemen en profiteer van onze exclusieve korting. Samen werken we aan een betere toekomst voor uw onderneming en uw werknemers. Kies voor Vitaal Ondernemen. Kies voor duurzame inzetbaarheid.

 

Aanmelden? Stuur een mail
Marjon de Gouw

Wilt u meer weten?
Marjon de Gouw staat voor u klaar.

Niet alleen de financiële risico's gedekt bij ziekteverzuim maar ook een goed advies nodig? Ik ben als Verzuimcoach persoonlijk betrokken bij u als werkgever. Heeft u vragen over (het voorkomen van) verzuim en re-integratie, dan help ik graag. U kunt hierbij denken aan vragen over verzuimdossiers, verzuimaanpak, Wet verbetering Poortwachter, het inzetten van interventies (bijvoorbeeld een spoor 2 traject) en re-integratie. Ik heb vele jaren ervaring als HR Adviseur binnen verschillende branches waarbij ik met alle facetten van het vakgebied ruime ervaring heb opgedaan. Als Verzuimcoach richt ik me op het ondersteunen en ontzorgen van werkgevers.

Marjolein Hardoff

Wilt u meer weten?
Marjolein Hardoff staat voor u klaar.