Private Clients

Exclusieve verzekeringsdiensten

Download de brochure
Private Clients

 

 

Verzekering van het onvervangbare 

Uw wereld kent een bepaalde exclusiviteit die het hoogste niveau van zekerheid eist. Als Private Client zijn niet alleen uzelf en uw bezit verzekerd, maar ook de onvervangbare waarde die ze vertegenwoordigen. Wij hebben voor alle bijzondere bezittingen, investeringen en onroerend goed een passende verzekering tegen de hoogste risicograad. Maar niet alles hoeft verzekerd te worden. U bepaalt wat onvervangbaar is, dan geven wij een eerlijk advies.

Description
Description
Description
Description
Description

 

 

Uw rechterhand in ambitie

Het is eenzaam aan de top, maar dat hoeft niet zo te zijn. Wij geloven in het belang van persoonlijke connecties. Een Private Client krijgt één van onze meest ervaren adviseurs toegewezen als persoonlijk contactpersoon. Doordat deze altijd op de hoogte is kan er sneller geschakeld worden.

Download Brochure

Beschrijvende tekst

Precies wanneer u het nodig heeft

We zijn nooit ver weg, maar ook niet te dichtbij. We zijn er zodra we relevant zijn. Dat hangt dus volledig af van wat u vastlegt. U bepaalt in welke mate wij samenwerken. Maar welke afspraken er ook gemaakt worden, uw risico’s zijn te allen tijde gedekt en wij blijven 24/7 bereikbaar voor één-op-één advies. We verzekeren u een sparringpartner wanneer nodig geacht of een schaduwrelatie die uw belangen behartigt op de achtergrond.

Waarom kiezen voor Private Clients? 

 

Exclusieve verzekeringsdiensten    
Maatwerk verzekeringen voor bijzonder bezit    
Vaste persoonlijk adviseur    
Altijd direct bereikbaar    
Eerlijk advies    
Totaal oplossing van al uw verzekeringen    
Volledig ontzorgen bij schade

 

Wilt u meer weten over Private Clients?

 

Download Brochure