Private Clients

Exclusieve verzekeringsdiensten

Download de brochure
Private Clients

 

 

Verzekering van het onvervangbare | exclusieve verzekering

Uw wereld kent een bepaalde exclusiviteit die het hoogste niveau van zekerheid eist. Als Private Client zijn niet alleen uzelf en uw bezit verzekerd, maar ook de onvervangbare waarde die ze vertegenwoordigen. Wij hebben voor alle bijzondere bezittingen, investeringen en onroerend goed een passende exclusieve verzekering tegen de hoogste risicograad. Maar niet alles hoeft verzekerd te worden. U bepaalt wat onvervangbaar is, dan geven wij een eerlijk advies.

Description
Description
Description
Description
Description

 

 

Uw rechterhand in ambitie

Het is eenzaam aan de top, maar dat hoeft niet zo te zijn. Wij geloven in het belang van persoonlijke connecties. Een Private Client krijgt één van onze meest ervaren adviseurs toegewezen als persoonlijk contactpersoon. Doordat deze altijd op de hoogte is kan er sneller geschakeld worden voor uw exclusieve verzekering.

Download Brochure Private Clients

Beschrijvende tekst

Exclusieve verzekeringen: Precies wanneer u het nodig heeft

We zijn nooit ver weg, maar ook niet te dichtbij. We zijn er zodra we relevant zijn. Dat hangt dus volledig af van wat u vastlegt. Als Private Client bepaalt u in welke mate wij samenwerken. Maar welke afspraken er ook gemaakt worden, uw risico’s zijn te allen tijde gedekt met exclusieve verzekeringen en wij blijven 24/7 bereikbaar voor één-op-één advies. We verzekeren u een sparringpartner wanneer nodig geacht of een schaduwrelatie die uw belangen behartigt op de achtergrond.

Waarom kiezen voor Private Clients? 

 

Exclusieve verzekeringen 
Maatwerk verzekeringen voor bijzonder bezit    
Vaste persoonlijk adviseur    
Altijd direct bereikbaar    
Eerlijk advies    
Totaal oplossing van al uw verzekeringen    
Volledig ontzorgen bij schade

 

Veelgestelde vragen

Waar kan ik meer informatie vinden over Private Clients?

Bekijk onze digitale brochure voor meer informatie. Maar we maken liever persoonlijk tijd voor u tijdens een telefonische kennismaking. Dan kunnen we vrijblijvend al uw vragen beantwoorden. Bel Tom Nierstrasz 06 – 27 00 66 04 of stuur een e-mail naar privateclients@vlc-partners.nl

Wat zijn de voordelen voor Private Clients?

Als Private Client profiteert u van een persoonlijke aanpak. We maken een marktvergelijking van de best passende verzekeringsoplossingen tegen een scherpe premie. U kent uw vaste adviseur en kunt altijd direct contact opnemen bij vragen, nieuwe aankopen of onverhoopt een schade. 

Zijn aan de Private Clients service extra kosten verbonden?

Aan de dienstverlening van VLC & Partners Private Clients zijn geen extra kosten verbonden. Deze service is speciaal bedoeld voor relaties met bijzondere bezittingen die alle verzekeringen voor bezit en gezin door één vaste contactpersoon willen laten beheren.

Welke bezittingen kunnen verzekerd worden?

We zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw bijzonder bezit. Niet alles hoeft verzekerd te worden. We bieden maatwerk oplossingen voor landgoederen,  rietgedekte villa’s en monumenten. En voor verzamelingen zoals horloges, wijn en kunst. Maar ook voor oldtimers, sportwagens of zeiljachten. Neem contact op voor een offerte of kennismaking.

Tom Nierstrasz

Wilt u meer weten?
Tom Nierstrasz staat voor u klaar.

Het mooiste aan mijn werk is het persoonlijke contact met klanten en de afwisseling. Het geeft voldoening als ik een verzekeringsoplossing voor de klant bied waar de klant goed mee is geholpen. Onze adviseurs werken exclusief samen met internationaal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. We zijn gespecialiseerd in het verzekeren van kunst, verzamelingen en kostbare bezittingen.

Wilt u meer weten over Private Clients?

 

Download Brochure