Inspiratiesessie Arbeidsmarkt

Inspiratiesessie Arbeidsmarkt

Inspiratiesessie Arbeidsmarkt

Word de specialist binnen uw organisatie

Homepage VLC Academy ←  


Waarom een inspiratiesessie over de arbeidsmarkt?

De huidige krapte op de arbeidsmarkt is een complex en veelzijdig vraagstuk dat tal van sectoren treft. Met recordaantallen onvervulde vacatures worstelen bedrijven om de juiste talenten aan te trekken en te behouden, wat leidt tot verhoogde druk op bestaande teams en het vertragen van groeiambities. Deze situatie benadrukt het belang van een strategische aanpak in personeelsbeleid en de noodzaak voor bedrijven om zichzelf aantrekkelijker te maken als werkgever. Zonder adequate reactie kunnen organisaties zichzelf onbedoeld in een nadelige positie plaatsen, waarbij het tekort aan personeel niet alleen een externe marktuitdaging is, maar ook een reflectie van interne beleidskeuzes.  

 

Leer van experts  

Externe specialist

“Met mijn bewezen strategie leer je hoe je zélf de juiste mensen in je team krijgt én behoudt.” - Kirsten de Roo


Kirsten, een ervaren consultant op het gebied van HR en personeelsstrategie, biedt een oplossing voor deze uitdaging door middel van haar workshop "Krappe arbeidsmarkt? Soms is personeelstekort je eigen schuld". Kirsten brengt jarenlange expertise en een frisse blik op hoe bedrijven hun aanpak kunnen veranderen om niet alleen de juiste mensen aan te trekken, maar ze ook succesvol te onboarden en te behouden. Haar workshop belicht de cruciale aspecten van een effectief personeelsbeleid, van selectie zonder vooroordelen tot het creëren van een inclusieve en aantrekkelijke bedrijfscultuur

Lars
 

Vervolgsessie VLC & Partners

Na de inspiratiesessie van Kirsten nodigen wij de deelnemers uit om deel te nemen aan een praktische vervolgsessie verzorgd door VLC & Partners. Deze sessie bouwt voort op de theorieën en inzichten die Kirsten heeft gepresenteerd en richt zich op hoe onze dienstverlening specifiek kan worden ingezet om de uitdagingen op de arbeidsmarkt aan te pakken. 

Een ervaren consultant van VLC & Partners zal deze sessie leiden, waarin praktische oplossingen en diensten worden besproken die uw bedrijf kunnen ondersteunen in het effectiever aantrekken, onboarden en behouden van talent. Mis deze kans niet om de theorie in praktijk te brengen en ontdek hoe VLC & Partners u kan helpen bij het optimaliseren van uw personeelsstrategie.

 

 

Dagprogramma


Na afloop 

Na afloop van de sessie bieden wij een -eenvoudige- lunch aan. Deelnemers die liever direct vertrekken, kunnen een broodje meenemen voor onderweg. Voor wie interesse heeft in verdere gesprekken of netwerkmogelijkheden, bieden we de ruimte om langer te blijven. Zo kunt u in een informele setting napraten en connecties leggen. Heeft u specifieke dieetwensen? Geef deze dan door bij uw aanmelding, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

 

 

Aanmelden 

Meld u nu aan voor de inspirerende sessie geleid door Kirsten de Roo, gericht op het doorgronden van de krappe arbeidsmarkt en leer hoe u dit in uw voordeel kunt keren. 

Wanneer                               Donderdag 18 april 2024  

Tijden                                     Inloop 09.30 uur 
                                                 Workshop  10.00 – 12.00 uur  
                                                 Vanaf 12.00 uur lunch 

Waar                                      VLC & Partners 
                                                Van Alkemadelaan 700
                                                2597 AW Den Haag

Voor wie
De inspiratiesessies zijn met name interessant voor HR-medewerkers en HR-managers werkend bij bedrijven met minimaal 100 werknemers die met hun dagelijkse werkzaamheden te maken hebben met personeelsbeleid, leiderschap, verzuim en/of pensioen. 

Aanmelden

 

Andere inspiratiesessies

Daarnaast deze sessie bieden wij een nog drie inspiratiesessies die elk verschillende aspecten van personeelsmanagement, verzuimbeleid en leiderschap behandelen. Laat elke sessie een inspiratie zijn om direct aan de slag te gaan met inzichten die direct toepasbaar zijn binnen uw organisatie. Mis deze kans niet om te leren van de besten in het veld en neem de leiding in het aantrekken en behouden van top talent. Aanmelden kan direct via onze website.

Uw investering

De kosten voor deze inspiratiesessie bedragen slechts € 295,-. Bent u al klant van VLC & Partners dan betaalt u € 195,-.  

Meld u zich direct aan voor 2 sessies of meer, dan ontvangt u korting: 

  • Inschrijven voor 2 sessies  10% korting
  • Inschrijven voor 3 sessies  20% korting
  • Inschrijven voor 4 sessies  33% korting