VLC Academy

Praktische opleidingen op maat
VLC Academy

VLC Academy

Word de specialist binnen uw organisatie

VLC Academy

 

 

De VLC Academy

Wij verzorgen opleidingen, workshops en trainingen voor HR-medewerkers op het gebied van pensioen, inkomen, zorg en verzuim. Onze specialisten voorzien grote én kleine organisaties dagelijks van advies en weten zodoende precies wat er speelt op het gebied van pensioen, zorg, inkomen en verzuim. Zo kunnen zij u altijd van de juiste praktische informatie voorzien. 


 

 

Voor wie?

✓ HR- medewerkers 
Workshops voor de hervorming van het Nederlandse pensioenstelsel. We stemmen de inhoud van de workshop volledig af op uw pensioenregeling en uw omstandigheden. 

✓ Leden van de ondernemingsraad (OR) 
Maatwerkopleidingen voor kennis over een te nemen besluit over de pensioenregeling of andere -verzekerbare- arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld bij een wetswijziging of als gevolg van een fusie of harmonisatie traject. 

✓ HR-professionals  
Tijdens een meerdaagse opleiding ontvangt de deelnemer praktische informatie over bijvoorbeeld de pensioenregeling die verder gaat dan in de gemiddelde HR-opleiding wordt behandeld, maar die u nog geen pensioenspecialist maakt.

 

Onze opleidingen:

Pensioenopleiding HR

Verhoog de HR-expertise met onze op maat gemaakte pensioentraining, ontworpen voor directe toepassing en effectieve communicatie binnen uw organisatie.

Meer informatie

Pensioenopleiding OR

Versterk de positie van uw OR met onze pensioenopleiding, gericht op praktische kennis en invloed in pensioenbesluiten, aangepast aan uw organisatie.

Meer informatie

Inspiratiesessies HR

Verrijk uw HR-strategieën met onze inspiratiesessies: elke bijeenkomst wordt geleid door een externe specialist, bedoeld om te inspireren en te vernieuwen.


Webinar:

Webinar ‘Eindrapport Commissie OCTAS’ 💻

Ontdek hoe de hervormingen van Commissie OCTAS uw HR-beleid zullen beïnvloeden: blijf vooroplopen en bereid u nu voor! Het webinar vond plaats op 12 maart jl. U kunt het webinar terugkijken. 

Meer informatie

Opleidingen op maat

Opleidingen op maat

VLC & Partners organiseert hoogwaardige opleidingen, workshops en trainingen voor HR-medewerkers, leden van de OR, en HR- professionals. Onze specialisten voorzien grote én kleine organisaties dagelijks van advies en weten zodoende precies wat er speelt op het gebied van pensioen, zorg, inkomen en verzuim. Zo kunnen zij u altijd van de juiste praktische informatie voorzien. 

 

Onze opleiders

Sylvia van Schaik

Wilt u meer weten?
Sylvia van Schaik staat voor u klaar.

Ik ben gespecialiseerd in pensioenregelingen en duurzame inzetbaarheid. Mijn expertise ligt in het helder en begrijpelijk maken van deze complexe vraagstukken voor zowel werkgevers als werknemers. Met een sterke HRM-achtergrond richt ik mij op het evenwichtig behartigen van de belangen van zowel de werkgever als de werknemer. Mijn doel is om samen met de werkgever vanuit goed werkgeverschap een werkomgeving te creëren waarin werknemers gedurende hun hele loopbaan gezond en gemotiveerd blijven. 

Peter van der Nat

Wilt u meer weten?
Peter van der Nat staat voor u klaar.

Ik ben een bevlogen en gepassioneerd pensioenconsultant met veel ervaring op het gebied van berekeningen. Iemand die alle details van het vak wil weten en vooral ook alles wil kunnen doorrekenen, analyseren en uitleggen aan mijn klanten.

Sonja Koopmans

Wilt u meer weten?
Sonja Koopmans staat voor u klaar.

Ik ben graag uw sparringpartner op het pad naar het nieuwe pensioenstelsel. Mijn kracht ligt in het adviseren in heldere taal over de te nemen stappen en het beheersbaar houden van financiële gevolgen voor zowel u als werkgever als uw werknemers.

Lars Peters

Wilt u meer weten?
Lars Peters staat voor u klaar.

Met ruim 26 jaar ervaring ondersteun ik werkgevers en ondernemingsraden bij collectieve pensioenregelingen voor het personeel. Heldere communicatie en een pragmatische aanpak staan hierbij centraal. Ook ben ik lid van de Kring van Pensioenspecialisten en docent bij de VLC Academy.

Michel Kamps

Wilt u meer weten?
Michel Kamps staat voor u klaar.

Bij mij stroomt er pensioen door mijn aderen. Met ruim 15 jaar ervaring weet ik van de hoed en de rand en sta ik klaar om iedere vraag te beantwoorden.