Bedrijfsaansprakelijkheid
Bedrijfsaansprakelijkheid
Bedrijfsaansprakelijkheid

Bedrijfsaansprakelijkheid

Voor business professionals
Maak een afspraak

Waarom bedrijfsaansprakelijkheid verzekeren?

Ieder bedrijf dat in aanraking komt met anderen kan schade veroorzaken en daarvoor aansprakelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een kop koffie die u omstoot over de laptop van uw klant of de laptop van uw opdrachtgever die u laat vallen. Maar denk ook aan uw opdrachtgever over uw oplaadkabel struikelt en zijn of haar pols breekt of uw medewerker die de kantoorsleutel van uw opdrachtgever verliest, waardoor diegene alle sloten moet vervangen.

Een ongeluk is zo gebeurd, en omdat het aantal claims ieder jaar hoger wordt, is het verstandig een aansprakelijkheidsverzekering voor uw bedrijf te nemen.

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering verzekert u voor materiële- en letselschade die u of uw werknemers per ongeluk veroorzaakt.

Kortom, de beroepsaansprakelijkheidsverzekering is voor fouten die u in uw werk maakt. De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is voor fouten die u op uw werk maakt, en waardoor u persoonlijk bij iemand schade veroorzaakt. Denk hierbij aan:

  •  verwonding van personen
  • schade aan andermans spullen
  • schade door een gebrek in een product
  • gevolgschade
  • schade die werknemers elkaar toebrengen of oplopen
  • milieuschade die plotseling of door een incident ontstaat
  • Ook vergoedt deze verzekering de maatregelen om verdere schade te voorkomen of te beperken.


Voor de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kiest u een maximaal verzekerd bedrag. U kunt kiezen voor een bedrag van €2.500.000,- of van €5.000.000, -De ervaring leert dat deze bedragen voor de meeste businessprofessionals ruim voldoende zijn.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Jan Middelburg

Jan Middelburg

Business professionals