Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

M - AOV, de verzekering met gelijkblijvende premies
Bereken uw premie

Waarom een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

Heeft u iets geregeld als uw inkomsten gedeeltelijk of volledig wegvallen? Als professional bent u hier liever niet mee bezig: tijdelijk of langdurig arbeidsongeschikt raken. Maar toch is het slim om bij dit risico stil te staan. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) bent u verzekerd van een inkomen als u arbeidsongeschikt raakt.     

Als business professional zijn uw kennis en vaardigheden van onschatbare waarde voor uw klanten en uw bedrijf. Maar wat gebeurt er als u niet meer in staat bent om te werken door een ziekte of een ongeval? Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kan ervoor zorgen dat u nog steeds inkomsten ontvangt tijdens een periode van arbeidsongeschiktheid.

Stel dat u niet meer in staat bent om te werken door een langdurige ziekte of ernstig ongeluk. Dit kan leiden tot grote financiële problemen en zelfs het faillissement van uw praktijk. Met een AOV kunt u ervoor zorgen dat u nog steeds een inkomen ontvangt, zodat u zich kunt richten op uw herstel zonder u zorgen te hoeven maken over uw financiële situatie.

In het kort, een AOV biedt professionals een belangrijke vorm van bescherming tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid.


Bij VLC & Partners Business Professionals doen we het anders:

  • de premie van onze M-AOV is leeftijdsafhankelijk met als voordeel dalende premies in de laatste verzekeringsjaren. 
  • Daarnaast heeft de M-AOV geen tussentijdse onverwachte tariefstijgingen.  
     

Onze M-AOV is af te sluiten voor de volgende beroepen: 

De M-AOV kenmerkt zich door uitstekende voorwaarden en een zeer scherpe premiestelling. Afhankelijk van de aanvangsleeftijd, scheelt dit vaak 25% tot 70% over de gehele looptijd.   
 

Voordelen M-AOV

  Beroepsarbeidsongeschiktheid (gehele looptijd) 
  Hoge verzekerde bedragen mogelijk 
  Dalende premies in de laatste verzekeringsjaren 
 Uniek oversluitbeleid (overname bestaande verzekeringen zonder keuring) 
 Maximale eindleeftijd 68 jaar 
 Ruime optieclausule voor verhogen verzekerd bedrag 
 

Individueel of collectief     

Ook is het soms interessant om een AOV collectief te verzekeren voor de partners binnen een kantoor. Afhankelijk van de omvang van een collectiviteit is het mogelijk verzekeringen zonder keuringen af te sluiten.


Kijk of u tussentijds kan oversluiten     

Wist u dat u uw arbeidsongeschiktheidsverzekering ook tussentijds kunt oversluiten naar een andere verzekeraar? U hoeft niet tot het eind van het jaar te wachten om te besparen op uw premie.   
 

Verzekerd bedrag     

Heeft u vermogen en reserves opgebouwd? Bepaal welke periode u zelf kunt overbruggen en overweeg dan een langere eigen risico termijn, een lagere eindleeftijd of bespaar op de indexatie van de polis. Kijkt u ook eens kritisch naar de hoogte van uw verzekerd bedrag.


De premie is fiscaal aftrekbaar     

De premie die u voor een AOV betaalt is fiscaal aftrekbaar, voor de vennootschaps- of inkomstenbelasting. Op basis van uw persoonlijke situatie kan uw adviseur de verschillende mogelijkheden met u doornemen.

 

Bereken uw premie

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Hester van Aller

Hester van Aller

Business professionals