Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Arbeidsongeschiktheidsverzekering
Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

M - AOV, de verzekering met gelijkblijvende premies
Bereken uw premie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Heeft u iets geregeld als uw inkomsten gedeeltelijk of volledig wegvallen? Als ondernemer bent u hier liever niet mee bezig: tijdelijk of langdurig arbeidsongeschikt raken. Maar toch is het slim om bij dit risico stil te staan. Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) bent u verzekerd van een inkomen als u arbeidsongeschikt raakt.


Bij VLC Businessprofessionals doen we het anders: de premie van onze M-AOV is leeftijdsafhankelijk met als voordeel dalende premies in de laatste verzekeringsjaren. Daarnaast heeft de M-AOV geen tussentijdse onverwachte tariefstijgingen. 


• De M-AOV is af te sluiten voor de volgende beroepen: advocaat, accountant, notaris, deurwaarder en andere business professionals. 
• De M-AOV kenmerkt zich door uitstekende voorwaarden en een zeer scherpe premiestelling. Afhankelijk van de aanvangsleeftijd, scheelt dit vaak 25 tot 70% over de gehele looptijd.

Individueel of collectief
Ook is het soms interessant om een AOV collectief te verzekeren voor de partners binnen een kantoor. Afhankelijk van de omvang van een collectiviteit is het mogelijk verzekeringen zonder keuringen af te sluiten.


Kijk of u tussentijds kan oversluiten
Wist u dat u uw arbeidsongeschiktheidsverzekering ook tussentijds kunt oversluiten naar een andere verzekeraar? U hoeft niet tot het eind van het jaar te wachten om te besparen op uw premie.


Verzekerd bedrag
Heeft u vermogen en reserves opgebouwd? Bepaal welke periode u zelf kunt overbruggen en overweeg dan een langere eigen risico termijn, een lagere eindleeftijd of bespaar op de indexatie van de polis. Kijkt u ook eens kritisch naar de hoogte van uw verzekerd bedrag.


De premie is fiscaal aftrekbaar
De premie die u voor een AOV betaalt is fiscaal aftrekbaar, voor de vennootschaps- of inkomstenbelasting. Op basis van uw persoonlijke situatie kan uw adviseur de verschillende mogelijkheden met u doornemen.

 

Voordelen M-AOV

• Beroepsarbeidsongeschiktheid (gehele looptijd)
• Hoge verzekerde bedragen mogelijk
• Dalende premies in de laatste verzekeringsjaren
• Uniek oversluitbeleid (overname bestaande verzekeringen zonder keuring)
• Maximale eindleeftijd 68 jaar
• Ruime optieclausule voor verhogen verzekerd bedrag

Meer informatie

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Hester van Aller

Hester van Aller

Business professionals