Arbeidsbemiddeling
Arbeidsbemiddeling
Arbeidsbemiddeling

Arbeidsbemiddeling voor het notariaat

Arbeidsbemiddeling
Plan een kennismaking

Arbeidsbemiddeling notariaat

Arbeidsbemiddeling richt zich specifiek op het ondersteunen van zowel notarissen alsook gekwalificeerde kandidaat-notarissen in het vinden van de juiste kandidaat of de juiste baan. Het accent ligt hierbij op functies in het werkveld van notariskantoren waarvoor een universitaire opleiding of HBO-opleiding nodig is.

Het vinden van de juiste kandidaat of de juiste baan is een nauwkeurig werk. Niet alleen moet de persoon voldoen aan de juiste kwalificaties, maar tevens moet de kandidaat qua persoonlijkheid passen in de organisatie. Een goed opgezet en uitgevoerd werving- & selectieproces is daarom erg belangrijk.

Werving voor notariskantoren   
Wij inventariseren samen met u naar welke medewerker u op zoek bent. Daarna kunnen we voortvarend voor u op zoek naar de juiste kandidaat. In eerste instantie zal gezocht worden in onze eigen databank. Wanneer daar geen geschikte kandidaat in voorkomt dan kunnen we in overleg met u de andere wervingsmogelijkheden doorspreken.


Bent u op zoek naar een goed gekwalificeerde medewerker die prima past binnen uw organisatie neemt u dan contact op met ons.


Plaatsingen voor kandidaten   
Wij kunnen u van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar een nieuwe, uitdagende baan, in een team dat perfect bij u past!

Als u zich bij ons aanmeld als zoekend kandidaat. dan kunnen wij voor u op zoek naar de meest geschikte functie. Als er niet meteen een geschikte functie voorhanden is, dan houden wij uw gegevens in ons bestand.

Meer informatie

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Tjeerd de Boer

Tjeerd de Boer

Business professionals