Interim management

Interim management
Interim management
Interim management
Interim management

Interim management

Vervanging of ondersteuning in het notariaat


Interimmanagement notaris

Bent u op zoek naar een interim kandidaat-notaris? Of overweegt u een extra kandidaat-notaris in dienst te nemen? En heeft u een groot project maar te weinig medewerkers? Onze specialisten regelen voor u de best passende oplossing.

 

Kantoormanagement

Op het beste kantoor kan het voorkomen dat het niet zo goed gaat als men wel zou willen. Soms is daar een duidelijke verklaring voor, maar vaak is het een opeenstapeling van dingen waarop u de controle enigszins kwijt bent.

Dit proces kan uiteraard weer worden gekeerd, door inschakeling van één van onze specialisten. Zij zijn als geen ander in staat om voor u te inventariseren waar de knelpunten zich bevinden. Vervolgens kunnen zij de processen weer voor u op de rit zetten.

 

Waarneming

Het kan ook voorkomen dat de notaris voor langere tijd, bijvoorbeeld door ziekte, uit de roulatie is. Ook vervanging tijdens zwangerschapsverlof of ziekte regelt u snel en eenvoudig. Wanneer er dan geen waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris op het kantoor aanwezig is, kunnen wij u verder helpen om deze periode zo goed mogelijk door te komen.Consultancy


Onze specialisten bieden al jarenlang kennis en ondersteuning aan het notariaat. Vanuit deze visie zijn we gestart en bieden we vandaag de dag het juiste inzicht voor de meest uiteenlopende vragen.

We blijven onze kennis continu verder verdiepen en uitbreiden. We staan in verbinding met specialisten buiten ons bedrijf en zetten de optimalisaties van huidige en nieuwe dienstverleningen voort. Benieuwd hoe we uw specifiek vraagstuk aanpakken? We gaan het gesprek graag met u aan. Ervaar professionele ondersteuning die persoonlijk afgestemd is op uw wensen.

 

Maak een afspraak
Tjeerd de Boer

Wilt u meer weten?
Tjeerd de Boer staat voor u klaar.

We zijn gespecialiseerd in advies voor notariaat, advocatuur en verzekeren. Wij bieden een totaalpakket van diensten aan. Tjeerd de Boer en Nienke de Winter adviseren over alle aspecten die horen bij het ondernemen in het notariaat