Ondernemingsplan
Ondernemingsplan
Ondernemingsplan

Ondernemingsplan voor notariaat

Ondernemingsplan
Whitepaper | Ondernemen in het notariaat

Ondernemingsplan notaris

Wanneer u als ambitieuze en enthousiaste kandidaat-notaris uw zinnen heeft gezet op het overnemen van een standplaats of een nieuwe standplaats wil gaan opzetten, komt daar veel bij kijken. Eén van de belangrijkste stappen in de benoemingsprocedure is het opstellen van een ondernemingsplan.
 

Ondernemingsplan notaris opstellen en beoordelen

Om dit plan de goedkeuring te laten krijgen door de Commissie van Deskundigen moet u de spelregels goed kennen en u daaraan houden. Door onze jarenlange ervaring met het opstellen van ondernemingsplannen kunnen onze consultancy specialisten u adviseren bij het opstellen van het plan, maar dit plan ook voor u beoordelen alvorens u dit inzendt naar de Commissie van Deskundigen. In de meest gevallen wordt een door ons eerder beoordeeld plan meteen goedgekeurd. Mocht de Commissie toch nog vragen hebben naar aanleiding van het ingediende plan dan kunnen wij u adviseren met betrekking tot de beantwoording van de gestelde vragen.

Ondernemen in het notariaat

Een kandidaat-notaris die graag notaris-ondernemer wil worden, krijgt te maken met veel keuzes en stappen. Naast alle zakelijke en financiële regelzaken, gaat het daarbij ook om persoonlijke vraagstukken. Hoe geef ik invulling aan het ondernemerschap? Hoe behaal ik voldoende omzet? En welk type praktijk past het beste bij mij?
 

Consultancy

Onze specialisten bieden al jarenlang kennis en ondersteuning aan het notariaat. Vanuit deze visie zijn we gestart en bieden we vandaag de dag het juiste inzicht voor de meest uiteenlopende vragen.

We blijven onze kennis continu verder verdiepen en uitbreiden. We staan in verbinding met specialisten buiten ons bedrijf en zetten de optimalisaties van huidige en nieuwe dienstverleningen voort. Benieuwd hoe we uw specifiek vraagstuk aanpakken? We gaan het gesprek graag met u aan. Ervaar professionele ondersteuning die persoonlijk afgestemd is op uw wensen.

Maak een afspraak

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Tjeerd de Boer

Tjeerd de Boer

Business professionals