Associatie / dissociatie
Associatie / dissociatie
Associatie / dissociatie

Samenwerkingen in het notariaat

Associatie / dissociatie
Neem contact op

Associatie, dissociatie

Onze consultancy specialisten kunnen u vanaf het begin behulpzaam zijn met het in kaart brengen van de mogelijkheden, de valkuilen en overige zaken waarmee u rekening dient te houden, zodat u inzicht krijgt of samenwerking de juiste stap voor u is.

Associatie
Om uw concurrentiepositie te verstevigen zoekt u als (solitair) kantoor aansluiting met een ander (solitair) kantoor of een reeds bestaande maatschap.

Dissociatie
Het is niet ondenkbaar dat u al in een samenwerkingsverband zit en dat u hier niet meer optimaal kunt functioneren. Ook dan zijn wij een goede gesprekspartner. In eerste instantie zullen wij met u onderzoeken of er wellicht door een goed gesprek tussen de maten onderling tot een betere verstandhouding kan worden gekomen. Wanneer dissociƫren onvermijdelijk blijkt, zullen wij u bijstaan in de zakelijke afwikkeling hiervan.

Juist door onze persoonlijke benadering en betrokkenheid zullen zowel het aangaan van een samenwerkingsverband als ook het beƫindigen hiervan zo soepel mogelijk verlopen.

Onze specialisten bieden al jarenlang kennis en ondersteuning aan het notariaat.
Vanuit deze visie zijn we gestart en bieden we vandaag de dag het juiste inzicht voor de meest uiteenlopende vragen.

We blijven onze kennis continu verder verdiepen en uitbreiden. We staan in verbinding met specialisten buiten ons bedrijf en zetten de optimalisaties van huidige en nieuwe dienstverleningen voort. Benieuwd hoe we uw specifiek vraagstuk aanpakken? We gaan het gesprek graag met u aan. Ervaar professionele ondersteuning die persoonlijk afgestemd is op uw wensen.


Maak een afspraak

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Tjeerd de Boer

Tjeerd de Boer

Business professionals