Contactgegevens
Contactgegevens
Contactgegevens

Telefoonnummers en informatie

Contactgegevens
Bel 088 - 38 38 000

Bel of mail ons om te ontdekken wat wij voor u kunnen doen


VLC & Partners Business Professionals bestaat uit:


Koekenberg van Vuuren
info@kvv.nl
088  38 38 000
Van Alkemadelaan 700, 2597 AW Den Haag 

Buro Merks
073 640 8530
Statenlaan 8, 5223 LA 's-Hertogenbosch
 
Mutsaerts
013 594 28 28
Ringbaan West 240, 5038 NX Tilburg


Mail ons:
businessprofessionals@vlc-partners.nl

Bel ons:
088 - 38 38 000

Over ons:

Wij werken landelijk voor business professionals. Door onze ervaring en inkoopkracht bij grote nationale verzekeraars, beursverzekeraars én niche verzekeraars weten wij waar we moeten zijn. Dit bewijst zich in scherpe premies en uitgebreide dekkingsmogelijkheden. En dankzij onze bundeling, verbreden we ook het aanbod van diensten. Onze adviseurs helpen u graag, waarbij we in een persoonlijk gesprek kijken naar uw wensen en behoeften.

Mutsaerts
Als onafhankelijk adviseur is Mutsaerts gespecialiseerd in verzekeringsoplossingen voor de advocatuur. Sinds 2007 ontwikkelt Mutsaerts specifieke verzekeringsproducten voor advocaten. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een bekende speler binnen de advocatuur en maakt een substantieel aandeel van de zelfstandige advocaten en partners van advocatenkantoren in Nederland gebruik van de verzekeringsproducten.
 

Koekenberg van Vuuren
Koekenberg Van Vuuren is opgericht in 2004. De missie was duidelijk. Zakelijke klanten maximaal beschermen tegen aansprakelijkheid. Bij Koekenberg Van Vuuren bent u dan ook verzekerd van de beste verzekering op maat, van persoonlijke aandacht en van kennis van de branche. En u bent verzekerd van professionele begeleiding als er iets mis gaat.
 

Buro Merks
Buro Merks Consultancy is een adviesbureau voor notariaat, advocatuur en verzekeren. Ze bieden een totaalpakket van diensten aan. Van voor-benoeming tot defungeren inclusief verzekeringen. Ze adviseren bij associatie, dissociatie, interim management, ondernemingsplannen, praktijkoverdracht of vestiging, werving & selectie, arbeidsbemiddeling, advocatuur en verzekeren. Met tientallen jaren ervaring en een deskundig team van mensen kunnen zij helpen bij elke stap.

Meer informatie