Bed & Breakfast verzekering
Bed & Breakfast verzekering

Bed & Breakfast verzekering

Uw B&B goed beschermd

De voordelen op een rij

Gratis woninginspectie

Handige overstapservice

Onbeperkt aantal verhuurdagen


Waarom een Bed & Breakfast polis?

Wij hebben een verzekeringspakket ontwikkeld met een dekking en premie dat geheel is afgestemd op uw B&B. Het biedt een gecombineerde dekking van uw particuliere verzekeringen en een aanvullende dekking die u nodig heeft voor uw B&B. 

Wij houden daarbij rekening met de grootte (aantal gastenkamers) van de B&B. Bovendien verzekert onze B&B polis een onbeperkt aantal verhuurdagen. En dat is uniek in Nederland.
 

 B&B polis

 

B&B polis

Persoonlijke aandacht en een op maat advies vinden wij vanzelfsprekend. We bekijken uw Bed & Breakfast situatie om zo de best passende adviezen en oplossingen te bieden. Onze B&B polis is uniek in de markt. Het biedt op maat gesneden verzekeringsoplossingen voor alle vormen van Bed & Breakfast.

Vraag een offerte aan

Veelgestelde vragen

Moet de inboedel en woonhuisverzekering bij dezelfde verzekeraar worden afgesloten?

Dit is niet verplicht. Echter, bij een grote schade heeft u vaak te maken met beide verzekeringen en is het vaak prettig als de schade door één verzekeraar wordt afgewikkeld. Ook voorkomt u op dat er zaken dubbel verzekerd zijn, omdat de verzekering bij eenzelfde verzekeraar beter op elkaar is afgestemd.

Welke beveiliging is nodig voor de kamers?

Er dient een melding van het rookverbod op elke kamer aanwezig te zijn. Verder moet u voldoen aan de veiligheidseisen die door de gemeente of brandweer worden geëist bij het aanmelden van de B&B.Meer weten over Bed & Breakfast verzekeren?

Rosalinde Zwarts

Wilt u meer weten?
Rosalinde Zwarts staat voor u klaar.

U zoekt advies bij het afsluiten van een verzekering. Welke dekking is nodig? En wat past bij uw woning en uw wensen? Ons team van adviseurs staat dagelijks voor u klaar.