DGA pensioenadvies
DGA pensioenadvies
DGA pensioenadvies

Heeft u uw inkomen voor later op orde?

DGA pensioenadvies

De voordelen op een rij

Onafhankelijk advies

Advies binnen een week

Jaarlijkse check-up

Waarom pensioenadvies?

U bent als directeur-grootaandeelhouder (DGA) zelf verantwoordelijk voor de opbouw van uw pensioen. Het pensioen in eigen beheer is per 1 juli 2017 afgeschaft. Als DGA heeft u een aantal mogelijkheden om uw pensioen zelf op te bouwen. Onze adviseurs zetten deze mogelijkheden graag met u op een rij. Zodat u op maat, afgestemd op uw persoonlijke situatie een pensioen opbouwt waar u later van kan genieten.

Uw pensioen

Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring in het adviseren over pensioen voor de DGA en kennen de risico’s en uitdagingen in uw dagelijkse werkveld. Wij adviseren onafhankelijk en op maat. Zodat u een pensioenoplossing krijgt die is afgestemd op uw persoonlijke wensen.

Veelgestelde vragen

Waarom pensioenadvies voor DGA?

Pensioen in eigen beheer is afgeschaft. Er is geen pensioenopbouw meer en ook geen nabestaandenpensioen meer voor DGA. Daarom moet je dat nu zelf regelen om later pensioen te genieten. Bovendien is er geen nabestaandenpensioen meer voor de partner van een DGA.

Is pensioen voor de DGA duur?

Afhankelijk van het inkomen dat je later nodig hebt, reserveer je nu geld voor later. Daarom is een financiële planning de basis voor een goede pensioenopbouw.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Joost Klunder

Joost Klunder

Private insurance