Sportbonden en -clubs
Sportbonden en -clubs
Sportbonden en -clubs

Bescherming voor uw sporters en vrijwilligers

Sportbonden en -clubs

De voordelen op een rij

Deskundig contactpersoon

Dienstverlening op maat

Onafhankelijk advies

Uw vereniging is in feite een bedrijf, waarbij uw sporters uw kapitaal zijn. Mochten zij door ziekte, een ongeval of ander letsel tijdelijk of blijvend arbeidsongeschikt raken, dan wilt u dit goed geregeld hebben. Zeker als het om grote bedragen gaat, wat in de topsport niet ongebruikelijk is.

Als risicomanager en specialist in verzekeringen is VLC & Partners uitstekend in staat om u hierbij te helpen. Wij bieden verzekeringen op maat. Leden kunnen tijdens het uitoefenen van hun sport letsel oplopen. Een ongevallenverzekering is dan een goede aanvulling op een aansprakelijkheidsverzekering, die voor iedere vereniging onmisbaar is. Met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering beschermt u bovendien het privévermogen uw bestuurders en toezichthouders als zij te maken hebben met juridische vorderingen of proceskosten.

Maar we denken ook verder. Met een transferwaardeverzekering kunt u de transferwaarde of investeringswaarde van uw spelers verzekeren. Met een succesverzekering kunnen de winstpremies en bonussen bij het winnen van een kampioenschap of het behalen van een promotie verzekerd worden. Zo loopt u altijd voorop en kijkt u vooruit.

VLC & Partners heeft veel ervaring met sportclubs. Wij behartigen de belangen van diverse Nederlandse sportbonden en -organisaties. Dankzij onze goede samenwerkingen met internationale verzekeraars kunnen wij in Nederland, maar ook in het buitenland zeer complexe situaties verzekeren. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust op met onze adviseur.

Veelgestelde vragen

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Martijn Kleijn

Martijn Kleijn

Private Insurance