Verzameling verzekeren
Verzameling verzekeren

Verzameling verzekeren

Een bijzondere verzameling vraagt om een goede bescherming

De voordelen op een rij

Kunstexperts in huis

Onafhankelijk advies

Toegespitst op uw persoonlijke wensen


Waarom een verzekering voor uw verzameling?

De meeste verzamelingen zijn verzekerd als u ook een inboedelverzekering heeft. Maar elke verzekeraar heeft bepalingen opgenomen in de voorwaarden. De meeste verzekeringsmaatschappijen hanteren een maximum bedrag voor verzamelingen binnen de inboedel. Deze waarde is gemiddeld  tussen de € 12.000,- € 15.000,-. Voor verzamelingen of collecties met een waarde die hoger is, kunt u een speciale kunst- en verzamelingsverzekering afsluiten. Deze verzekering wordt dan gecombineerd met uw inboedelverzekering.Advies van een specialist

Als ervaren specialist in het verzekeren van kunst en verzamelingen, bieden wij u precies de verzekeringsoplossing die recht doet aan het exclusieve karakter van uw collectie. 

Zowel voor kleine als grote collecties hebben wij een passend aanbod.  Onze adviseurs hebben een grote affiniteit met kunst en verzamelingen en bovendien jarenlang ervaring in het verzekeren van bijzondere collecties. Want iedere verzameling is uniek en vraagt om een bijbehorend verzekeringsadvies. Voor de meer omvangrijke collecties en een advies op maat bieden wij de verzamelingverzekering. Deze verzekering sluit naadloos aan op uw individuele situatie, uw wensen én uw collectie.

 

Vraag een offerte aan

Verzameling verzekeren

Kunst en verzamelingen vatten wij op in de meest brede zin van het woord. Contemporaine fotografie, oude meesters, antiek zilver, klassiek moderne kunst, Haagse School, vintage design: via onze adviseurs kunt u vrijwel alles op het gebied van kunst en verzamelingen verzekeren.

Wat bieden wij u :

  • Dekking tijdens transport
  • Dekking tijdens bruikleen en tijdelijk verblijf op andere locaties, zoals musea
  • Stellendekking (bij schade aan één onderdeel van een set bij elkaar horende stukken)
  • Automatisch worden nieuwe stukken meeverzekerd direct na moment van aankoop.
     
Zo werkt een verzameling verzekeren

Advies nodig over het verzekeren van uw verzameling?

Tom Nierstrasz

Wilt u meer weten?
Tom Nierstrasz staat voor u klaar.

Het mooiste aan mijn werk is het persoonlijke contact met klanten en de afwisseling. Het geeft voldoening als ik een verzekeringsoplossing voor de klant bied waar de klant goed mee is geholpen. Onze adviseurs werken exclusief samen met internationaal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. We zijn gespecialiseerd in het verzekeren van kunst, verzamelingen en kostbare bezittingen.