Kunstverzekering
Kunstverzekering

Kunstverzekering

Uw kunst goed beschermd

De voordelen op een rij

Een persoonlijk adviseur die met u meedenkt

Kunstexperts in huis

Verlies, diefstal en beschadiging gedekt


Waarom een kunstverzekering?

We begrijpen als geen ander dat u uw kunstcollectie goed verzekerd wilt hebben. Of het nu gaat om een paar kostbare kunstwerken of juist een groot aantal verschillende kunstobjecten, elke collectie moet goed verzekerd zijn.

Voor het verzekeren van kunst of bijzonder bezittingen is een speciale kunstverzekering vaak beter passend dan een speciale dekking op de inboedelverzekering. Wij zijn gespecialiseerd in het beheersen en verzekeren van risico’s van kunst en bijzondere bezittingen. We werken voor particulieren, bedrijven, kunsthandel en musea.

U kunt elk kunsttype verzekeren: schilderijen, beelden, glasobjecten, moderne kunst.

 

De adviseur in kunstverzekeringen

Onze adviseurs richten zich op kunst en het verzekeren ervan.  Zij hebben een grote affiniteit met kunst en jarenlang ervaring in het verzekeren van kunst en bijzondere collecties. Want iedere verzameling is uniek en vraagt om een bijbehorend verzekeringsadvies.

Naast onze expertise beschikken wij ook over een uitgebreid netwerk van verzekeraars, art consultants, beveiligers, restaurateurs , taxateurs, en schade-experts.

Persoonlijke aandacht en service spreekt bij ons vanzelf. Net als persoonlijk contact. Heeft u te maken met een schade? Dan kunt u rekenen op een snelle en attente afwikkeling.

 

Werkwijze

  • Na contact met onze kunst-verzekering adviseurs inventariseren wij welke collectie u heeft en welke risico's daarbij horen. Dit is uiteraard vrijblijvend. Dat kan bij u thuis of telefonisch. 
  • Na de inventarisatie doen wij een marktonderzoek voor een passende dekking en premie.
  • Resultaten van dit marktonderzoek worden met u besproken.
  •  Wij geven u onafhankelijk advies en werken altijd samen met gerenommeerde en internationale verzekeringsmaatschappijen voor kunst en verzamelingen. 
  • Zo bent u altijd verzekerd van de juiste bescherming van uw collectie.
Kunst verzekering advies op maat

Kunst verzekering advies op maat

Meer informatie vindt u op kunst-verzekering.nl. De adviseurs van kunst-verzekering kijken naar uw individuele situatie, uw wensen én uw collectie.

Kunst en verzamelingen vatten wij op in de meest brede zin van het woord. Contemporaine fotografie, oude meesters, antiek zilver, klassiek moderne kunst, Haagse School, vintage design: via kunst-verzekering kunt u vrijwel alles op het gebied van kunst en verzamelingen verzekeren. 

Vraag een offerte aan


Veelgestelde vragen

Hoe bepaal ik de waarde van mijn kunst?

Door middel van taxatie. Onze adviseurs hebben een uitgebreid netwerk en helpen u graag met vinden van een geschikte taxateur die voor u een taxatie kan verrichten. In sommige gevallen mag u ook een eigen opgave doen.

Welke kosten zijn verbonden aan het adviestraject?

Een adviesgesprek en een offerte zijn altijd vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden.Kunstverzekering afsluiten? Neem contact op met onze adviseurs.

Tom Nierstrasz

Wilt u meer weten?
Tom Nierstrasz staat voor u klaar.

Het mooiste aan mijn werk is het persoonlijke contact met klanten en de afwisseling. Het geeft voldoening als ik een verzekeringsoplossing voor de klant bied waar de klant goed mee is geholpen. Onze adviseurs werken exclusief samen met internationaal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. We zijn gespecialiseerd in het verzekeren van kunst, verzamelingen en kostbare bezittingen.

 

Ook interessant