Evenementen
Evenementen
Evenementen

Evenementenverzekering

Zorgeloos voorbereid op alle mogelijk situaties

De voordelen op een rij

Deskundig contactpersoon

Dienstverlening op maat

Onafhankelijk advies

Of het nu een particulier feest is of een professioneel evenement, als organisator wil je dat alles uitstekend geregeld is en vlekkeloos verloopt. Een evenementenverzekering is daarbij een noodzakelijk onderdeel. U weet immers nooit van tevoren wat er kan gebeuren. Een geboekte artiest zegt af, een bezoeker stelt u aansprakelijk voor geleden schade of extreem noodweer legt het hele evenement stil.

Wij van VLC & Partners kunnen u ondersteunen met een op maat gemaakte dekking voor uw evenement, of deze nu groot of klein is. Dit mag een eenmalig evenement zijn of meerdere evenementen per jaar. Wij passen ons aan op uw situatie. Zo betaalt u een passend bedrag afhankelijk van de grootte van uw evenement en alleen voor datgene waarvoor u verzekerd wilt zijn.

VLC & Partners is dé Nederlandse risicomanager en verzekeringsspecialist, maar wij hebben daarnaast een uitgebreid netwerk waardoor wij ook voor internationale evenementen in het buitenland van dienst kunnen zijn. Ieder evenement is weer anders en wij denken daarom graag met u mee over de mogelijkheden. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Tom Nierstrasz

Tom Nierstrasz

Private Insurance