Classic Car verzekering
Classic Car verzekering

Classic Car verzekering

Uw oldtimer optimaal beschermd

De voordelen op een rij

Gratis 24-uurs hulpverlening

Op maat oplossing voor uw verzameling classic cars

Scherpe premie


Waarom een classic car verzekering?

Onze adviseurs adviseren u graag over de verzekering van uw oldtimer of classic car. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het verzekeren van uw klassieker. Het verzekeren van oldtimer is niet voor alle verzekeraars weggelegd. Vaak worden bezitters van een oldtimer geconfronteerd met verzekeraars die niet dezelfde passie delen. Als petrolhead denken we graag met u mee en zijn wij u graag van dienst. Onze ervaring leert namelijk dat: bezitters van een oldtimer zuiniger met hun auto omgaan, veel rijervaring hebben, meerdere auto’s bezitten en de auto in een garage stallen. Wij bieden maatwerk verzekeringen die uniek zijn in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Hierin kiezen wij voor persoonlijk contact met onze klanten zodat wij weten met wie wij zaken doen. Door op deze manier te werken kunnen wij de beste premies en voorwaarden aanbieden.

 

Bereken uw premie
Oldtimers

Oldtimers

Voor oldtimers hebben we een speciale classic car-verzekering ontwikkeld. Zodat uw auto op maat verzekerd kan worden. Deze verzekering is uitsluitend voor klassiekers die recreatief worden gebruikt en waarmee niet meer dan 10.000 km per jaar wordt gereden. De cascoverzekering biedt dekking voor schade aan eigendommen van inzittenden tot een bedrag van € 5.000,- Verder is de hulp bij ongevallen in Nederland en pech- of ongevallen in het buitenland uitstekend geregeld.

Oldtimer- verzekering


Wij bieden u

  • Repatriëring van uw classic car bij schade in het buitenland is gegarandeerd, ongeacht de waarde van uw classic car
  • Indien mogelijk bieden wij u vervangende originele onderdelen aan bij schade
  • Ook dekking tijdens puzzel-, regelmatigheids- en behendigheidsritten (zonder snelheidselement)
  • Voor acceptatie is lidmaatschap van een oldtimerclub niet verplicht
  • Scherpe vaste premies

De classic verzekering kan afgesloten worden voor personenauto’s, motoren en scooters ouder dan 15 jaar én voorzien van een kenteken. U kunt rekenen op 24/7 hulpverlening via VerzekeraarsHulpDienst. in binnen- en buitenland. Bij schade in het buitenland heeft u een terughaalgarantie. U bent ook verzekerd tijdens puzzel-, regelmatigheids- en behendigheidsritten (zonder snelheidselement).

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn auto casco verzekeren?

Dit kan door het aanleveren van een taxatierapport.

Wedstrijdtochten, zijn deze verzekerd?

Ja, als er geen snelheidselement of wedstrijdelement in de rit zit.

Onze oldtimer specialisten staan voor u klaar

Mark Reus

Wilt u meer weten?
Mark Reus staat voor u klaar.

Ik ben specialist in het verzekeren van bijzondere auto’s (oldtimers, youngtimers en sportwagens). Inmiddels verzeker ik dagelijks de meest uiteenlopende auto’s samen met ons team. Als petrolheads denken wij graag met u mee en hebben wij een aantal verzekeraars die dezelfde taal spreken. Dat ziet u terug in de premie, maar ook in de voorwaarden bij een onverhoopte schade.