Classic Car
Classic Car
Classic Car

Classic Car verzekering

Uw oldtimer optimaal beschermd
Bereken uw premie

De voordelen op een rij

Op maat oplossing voor uw verzameling classic cars

Scherpe premie

Gratis 24-uurs hulpverlening

Waarom een classic car verzekering?

Onze adviseurs adviseren u graag over de verzekering van uw oldtimer of classic car. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het verzekeren van uw klassieker. Het verzekeren van oldtimer is niet voor alle verzekeraars weggelegd. Vaak worden bezitters van een oldtimer geconfronteerd met verzekeraars die niet dezelfde passie delen. Als petrolhead denken we graag met u mee en zijn wij u graag van dienst. Onze ervaring leert namelijk dat: bezitters van een oldtimer zuiniger met hun auto omgaan, veel rijervaring hebben, meerdere auto’s bezitten en de auto in een garage stallen. Wij bieden maatwerk verzekeringen die uniek zijn in de Nederlandse verzekeringsmarkt. Hierin kiezen wij voor persoonlijk contact met onze klanten zodat wij weten met wie wij zaken doen. Door op deze manier te werken kunnen wij de beste premies en voorwaarden aanbieden.

Voor oldtimers hebben we een speciale classic car-verzekering ontwikkeld. Zodat uw auto op maat verzekerd kan worden. Deze verzekering is uitsluitend voor klassiekers die recreatief worden gebruikt en waarmee niet meer dan 10.000 km per jaar wordt gereden. De cascoverzekering biedt dekking voor schade aan eigendommen van inzittenden tot een bedrag van € 5.000,- Verder is de hulp bij ongevallen in Nederland en pech- of ongevallen in het buitenland uitstekend geregeld.

Wij bieden u

  • Repatriëring van uw classic car bij schade in het buitenland is gegarandeerd, ongeacht de waarde van uw classic car
  • Indien mogelijk bieden wij u vervangende originele onderdelen aan bij schade
  • Ook dekking tijdens puzzel-, regelmatigheids- en behendigheidsritten (zonder snelheidselement)
  • Voor acceptatie is lidmaatschap van een oldtimerclub niet verplicht
  • Scherpe vaste premies

De classic verzekering kan afgesloten worden voor personenauto’s, motoren en scooters ouder dan 15 jaar én voorzien van een kenteken. U kunt rekenen op 24/7 hulpverlening via VerzekeraarsHulpDienst. in binnen- en buitenland. Bij schade in het buitenland heeft u een terughaalgarantie. U bent ook verzekerd tijdens puzzel-, regelmatigheids- en behendigheidsritten (zonder snelheidselement).

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn auto casco verzekeren?

Dit kan door het aanleveren van een taxatierapport.

Wedstrijdtochten, zijn deze verzekerd?

Ja, als er geen snelheidselement of wedstrijdelement in de rit zit.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Mark Reus

Mark Reus

Private Insurance