Topsport
Topsport
Topsport

Topsport

Verzekeringen op maat voor professionele sporters

De voordelen op een rij

Deskundig contactpersoon

Dienstverlening op maat

Onafhankelijk advies

Presteren is voor u belangrijk. Uw leven is gericht op dat ene moment. Het moment dat u er moet staan en de ogen van de wereld op u gericht zijn. Het overgrote deel van uw tijd gaat naar intensief trainen en wat nodig is om zo optimaal mogelijk te presteren. U wilt zich dan geen zorgen maken over lopende verzekeringen die gewoon goed geregeld moeten zijn.

VLC & Partners is dé specialist in verzekeringen voor topsporters. Wij kijken naar uw persoonlijk situatie en adviseren u over welke keuzes u het beste kunt maken. Een goede ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering, die ook dekking biedt in het buitenland, is daarbij essentieel. Bij topsport is de kans dat u hier een beroep op doet zeer reëel. Maar wij kunnen ook zorgen voor een verzekerings-, pensioen- en hypothekenpakket.

Met behulp van onze experts in Nederland en onze samenwerking met buitenlandse verzekeraars, kunnen wij u zowel in Nederland als daarbuiten service op maat bieden. Zo denken wij bijvoorbeeld al na over uw situatie ná uw sportcarrière. Bij VLC & Partners lopen we namelijk voorop en kijken we vooruit. Zo staat u nooit voor verrassingen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust op met onze adviseur. Veel topsporters hebben hun arbeidsongeschiktheid bij VLC & Partners ondergebracht. Bovendien hebben we collega’s in dienst uit de topsportwereld die u alles kun vertellen over hun persoonlijke ervaringen en die uw vaste aanspreekpunt zullen zijn.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Tom Nierstrasz

Tom Nierstrasz

Private Insurance