Topsport
Topsport

Topsport

Verzekeringen op maat voor professionele sporters

De voordelen op een rij

Deskundig contactpersoon

Dienstverlening op maat

Onafhankelijk advies

Verzekeringen voor topsporters

Presteren is voor u belangrijk. Uw leven is gericht op dat ene moment. Het moment dat u er moet staan en de ogen van de wereld op u gericht zijn. Het overgrote deel van uw tijd gaat naar intensief trainen en wat nodig is om zo optimaal mogelijk te presteren. U wilt zich dan geen zorgen maken over lopende verzekeringen die gewoon goed geregeld moeten zijn.

VLC & Partners is dé specialist in verzekeringen voor topsporters. Wij kijken naar uw persoonlijk situatie en adviseren u over welke keuzes u het beste kunt maken. Een goede ziektekosten- en arbeidsongeschiktheidsverzekering, die ook dekking biedt in het buitenland, is daarbij essentieel. Bij topsport is de kans dat u hier een beroep op doet zeer reëel. Maar wij kunnen ook zorgen voor een verzekerings-, pensioen- en hypothekenpakket.

Met behulp van onze experts in Nederland en onze samenwerking met buitenlandse verzekeraars, kunnen wij u zowel in Nederland als daarbuiten service op maat bieden. Zo denken wij bijvoorbeeld al na over uw situatie ná uw sportcarrière. Bij VLC & Partners lopen we namelijk voorop en kijken we vooruit. Zo staat u nooit voor verrassingen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust op met onze adviseur. Veel topsporters hebben hun arbeidsongeschiktheid bij VLC & Partners ondergebracht. Bovendien hebben we collega’s in dienst uit de topsportwereld die u alles kun vertellen over hun persoonlijke ervaringen en die uw vaste aanspreekpunt zullen zijn.

Als topsporter goed verzekerd zijn?

Tom Nierstrasz

Wilt u meer weten?
Tom Nierstrasz staat voor u klaar.

Het mooiste aan mijn werk is het persoonlijke contact met klanten en de afwisseling. Het geeft voldoening als ik een verzekeringsoplossing voor de klant bied waar de klant goed mee is geholpen. Onze adviseurs werken exclusief samen met internationaal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. We zijn gespecialiseerd in het verzekeren van kunst, verzamelingen en kostbare bezittingen.