Woonhuis
Woonhuis
Woonhuis

Woonhuis- of opstalverzekering

Uw woning goed beschermd
Vraag een offerte aan

De voordelen op een rij

Zeer ruime dekkingen

Zonnepanelen en laadpalen meeverzekerd

Gratis 24-uurs hulpverlening

Waarom een woonhuisverzekering?

Uw woning, uw thuis is waarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven. Dat wilt u goed beschermen. Onze woonhuisverzekering zorgt ervoor dat u onbezorgd kan genieten. Omdat u waarde hecht aan uw bezittingen, bent u zuinig op alles wat u dierbaar is. Daarom kunnen wij u een woonhuisverzekering bieden met uitstekende voorwaarden én scherpe premies.

Uw woning, uw thuis is ook belangrijk voor ons

U krijgt een zeer complete dekking waardoor u verzekerd bent tegen veel schades. Uw woning is verzekerd volgens het “alle van buitenkomende onheilen” principe. Dat wil zeggen dat alle schade is verzekerd met uitzondering van de vermelde uitsluitingen in de polisvoorwaarden. En heeft u schade, dan kunt u terugvallen op onze snelle en adequate hulpverlening. In geval van nood kunt u gebruik maken van onze 24-uurs inlichtingenservice van de Alarmcentrale. Heeft u een woning met een herbouwwaarde tot € 600.000,– en maakt u gebruik van de herbouwwaardemeter voor het bepalen van de te verzekeren waarde dan ontvangt u van ons een garantie tegen onderverzekering.

Meer informatie

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder een woonhuisverzekering?

Uw opstal, uw woning valt onder de woonhuisverzekering. Voor uw spullen in huis kunt u een inboedelverzekering afsluiten.

Is tuinaanleg ook meeverzekerd in de woonhuisverzekering?

Ja bestrating en beplanting (inclusief vijver) om uw (balkon) tuin zijn meeverzekerd, met uitzondering van stormschade.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Koen Hellings

Koen Hellings

Private Insurance