Woonhuis- of opstalverzekering
Woonhuis- of opstalverzekering

Woonhuis- of opstalverzekering

Uw woning goed beschermd

De voordelen op een rij

Gratis 24-uurs hulpverlening

Zeer ruime dekkingen

Zonnepanelen en laadpalen meeverzekerd

Waarom een woonhuisverzekering?

Uw woning, uw thuis is waarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven. Dat wilt u goed beschermen. Onze woonhuisverzekering zorgt ervoor dat u onbezorgd kan genieten. Omdat u waarde hecht aan uw bezittingen, bent u zuinig op alles wat u dierbaar is. Daarom kunnen wij u een woonhuisverzekering bieden met uitstekende voorwaarden én scherpe premies.

 

Uw woning, uw thuis is ook belangrijk voor ons

U krijgt een zeer complete dekking waardoor u verzekerd bent tegen veel schades. Uw woning is verzekerd volgens het “alle van buitenkomende onheilen” principe. Dat wil zeggen dat alle schade is verzekerd met uitzondering van de vermelde uitsluitingen in de polisvoorwaarden. Met de woonhuisverzekering bent u standaard verzekerd voor schade aan uw woning door brand, lekkage, storm, neerslag, overstroming, inbraak, hagelinslag of een omgevallen boom. Naast de muren, het dak, de kelder en de vaste vloeren, zijn ook uw keuken, schuttingen, en bijgebouwen verzekerd. 

Ook verzekerd
Zonnepanelen en laadpalen zijn ook meeverzekerd.

Hulp bij schade
Bij schade kunt u terugvallen op onze snelle en adequate hulpverlening. In geval van nood kunt u gebruik maken van onze 24-uurs inlichtingenservice van de Alarmcentrale. 

Garantie tegen onderverzekering
Heeft u een woning met een herbouwwaarde tot € 600.000,– en maakt u gebruik van de herbouwwaardemeter voor het bepalen van de te verzekeren waarde?  Dan ontvangt u van ons een garantie tegen onderverzekering.

Veelgestelde vragen

Wat valt er onder een woonhuisverzekering?

Uw opstal, uw woning valt onder de woonhuisverzekering. Voor uw spullen in huis kunt u een inboedelverzekering afsluiten.

Moet de inboedel en woonhuisverzekering bij dezelfde verzekeraar worden afgesloten?

Dit is niet verplicht. Echter, bij een grote schade heeft u vaak te maken met beide verzekeringen en is het vaak prettig als de schade door één verzekeraar wordt afgewikkeld. Ook voorkomt u op dat er zaken dubbel verzekerd zijn, omdat de verzekering bij eenzelfde verzekeraar beter op elkaar is afgestemd.

Is tuinaanleg ook meeverzekerd in de woonhuisverzekering?

Ja bestrating en beplanting (inclusief vijver) om uw (balkon) tuin zijn meeverzekerd, met uitzondering van stormschade.


Neem contact op met onze woonverzekering adviseur

Mandy van Noort

Wilt u meer weten?
Mandy van Noort staat voor u klaar.

Met persoonlijke aandacht, gecombineerd met grondige kennis van zaken, bedienen wij specifieke doelgroepen gericht op de bovenkant van de markt. Ik help u graag met het zoeken naar de best passende verzekeringsoplossing!