Overlijdensrisico
Overlijdensrisico
Overlijdensrisico

Uw nabestaanden goed beschermd

Overlijdensrisico

De voordelen op een rij

Handige overstapservice

Zekerheid voor uw nabestaanden

Gratis 24-uurs hulpverlening

Waarom een overlijdensrisicoverzekering?

Een overlijdensrisicoverzekering regelt een eenmalige uitkering bij overlijden aan uw nabestaanden. Deze uitkering kan bijvoorbeeld worden gebruikt voor het betalen van de huur of hypotheek, als aanvulling op het inkomen, als opvang van extra kosten voor kinderopvang, de uitvaart of de erfbelasting over de nalatenschap. Dit geeft uw nabestaanden een financieel zekere toekomst.

U sluit een overlijdensrisicoverzekering af voor een bepaalde periode in uw eigen leven of dat van een ander. Er zijn momenten in uw leven waarbij het belangrijkeis om goed na te denken over het eventueel afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering. Bijvoorbeeld omdat u gaat trouwen of samenwonen, kinderen krijgt of gaat scheiden.

Direct afsluiten

Voor uw persoonlijke situatie kunnen wij meerdere aanbieders vergelijken en een totaaladvies geven. Het enige dat u hoeft te doen, is contact met ons opnemen. U kunt ook zelf uw overlijdensrisicoverzekering berekenen en afsluiten.

Direct berekenen

Het kenmerk van een overlijdensrisicoverzekering:

  • Uitkering bij overlijden van de verzekerde
  • Financiële zekerheid voor nabestaanden

Veelgestelde vragen

Waarom zal ik dit afsluiten?

Voor de hypotheek bijvoorbeeld om deze af te kunnen lossen bij onverwachts overlijden. Zodat de nabestaanden niet met een grote restschuld achterblijven.

Wie kan ik verzekeren?

Iedereen kan verzekerd worden, mits medisch geaccepteerd.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Joost Klunder

Joost Klunder

Private Insurance