Youngtimer verzekering
Youngtimer verzekering

Youngtimer verzekering

De beste dekking voor uw youngtimer

De voordelen op een rij

Ook voor collecties en bijzondere auto’s

Uitstekende polisvoorwaarden passend bij uw auto

Wij zijn autoliefhebbers


Waarom een youngtimer verzekering?

Twijfelt u wel eens of u de geschikte verzekering heeft voor uw youngtimer? Wanneer uw auto 15 jaar of ouder is, zijn standaard autoverzekeringen meestal niet meer toereikend. U betaalt een te hoge premie of uw youngtimer raakt juist onderverzekerd. In dat geval kan een speciale youngtimer verzekering uitkomst bieden.

Als u een youngtimer koopt moet u verplicht een verzekering afsluiten. Dit kan tegenwoordig enorm snel, maar het is wel belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Er zijn tal van autoverzekering en de keuze kan afhangen van het type auto, uw leeftijd, het gebruik van de youngtimer en eventuele schadevrije jaren die u heeft opgebouwd.

Youngtimerverzekeraars werken soms met verschillende uitgangspunten en daarom is het verstandig om kritisch te kijken naar wat voor u de beste optie is. Wel komt het vaak voor dat u uw youngtimer op basis van taxatiewaarde kunt verzekeren aangezien de dagwaarde veelal enorm laag is.

Wat verzekeren wij?


Wat verzekeren wij?

    ✔  Youngtimers die Allrisk worden verzekerd.
    ✔  Youngtimers die meer dan € 7.500,- waard zijn.
    ✔  Bestuurders vanaf 30 jaar.
    ✔  Geel gekentekende auto’s (personenauto’s)
    ✔  Vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw youngtimer

Premie berekenenVraag het de youngtimer specialist!

Paavo de Krijger

Wilt u meer weten?
Paavo de Krijger staat voor u klaar.

Ik ben gespecialiseerd in bijzondere auto’s verzekeren. Het komt regelmatig voor dat petrolheads niet worden begrepen door de ‘gewone’ verzekeraars. Via ons netwerk van tevreden klanten, autoliefhebbers, forums, autodealers of taxateurs worden wij vervolgens aanbevolen. Wij begrijpen namelijk wel wat u bedoelt en delen dezelfde passie.