Hypotheek advies en afsluiten
Hypotheek advies en afsluiten

Hypotheek advies en afsluiten

Voor ondernemers en professionals

De voordelen op een rij

Passend advies voor iedere situatie

Transparant en eerlijk

Zo snel mogelijk inzicht in uw situatie


Hypotheekadvies

Hebben hypotheekadviseurs moeite met u omdat u geen loonstrook heeft, maar een winstoverzicht?  Als ondernemer zijn privé en zakelijk in elkaar verweven, die complexiteit maakt het vaak niet makkelijker. Om een breed perspectief en helder inzicht te krijgen, doorgronden wij zowel uw persoonlijke als zakelijke situatie.  Waar anderen geen oplossingen vinden, gaan onze hypotheekexperts verder. Want positief onderscheidend zijn is een kracht, dat maakt u bijzonder en uniek. Zakelijk en privé.
 

Vraag een hypotheekofferte aanHypotheekadvies voor ondernemers

Wilt u een nieuwe hypotheek of uw huidige hypotheek aanpassen? Dan helpen wij u graag verder. Hoe complex uw persoonlijke of zakelijke situatie ook is, onze experts kennen de markt, doorgronden uw persoonlijke situatie én bieden u onafhankelijk passend hypotheekadvies. Uw situatie is uniek met een BV, NV of VOF of als ZZP’er. Wij weten dat.

Daarom is een hypotheekadvies op maat belangrijk. Op kantoor, telefonisch of online.

 

Passend advies voor iedere situatie

Ook bij echtscheiding, tweede woning of verduurzamen staan we u graag bij. Door kennis en ervaring van onze experts bieden wij u altijd een goed passend advies.

 

U staat centraal bij ons hypotheekgesprek

Bent u bij andere hypotheekadviseurs of banken niet ver gekomen in uw financieringsbehoefte? Wij horen graag uw verhaal en onderzoeken waar wel mogelijkheden liggen. Dat is ons streven.

Om alle mogelijkheden in kaart te brengen gaan we in gesprek over uw inkomsten, uitgaven, leenruimte, hypotheekvorm, hypotheekrente, uw persoonlijke financiële situatie en uw toekomst. Want een goed hypotheekadvies helpt u nu met een hypotheek, uw woonwensen, maar ook in de toekomst met uw financiële planning.

 

Zo snel mogelijk inzicht in uw situatie

Tijdens uw hypotheekgesprek heeft uw adviseur een aantal documenten nodig. Bijvoorbeeld uw jaarrekening. Deze kunt u meenemen of alvast uploaden. Zo kunnen we ons goed voorbereiden, u persoonlijker advies geven en winnen we tijd.

Maak een afspraak

Waar anderen geen weg weten, gaan onze hypotheekexperts verder

Wij zijn VLC Hypotheekexperts. En wij weten hoe complex uw inkomstenstructuur kan zijn. Daarom kijken wij verder dan uw salarisstrook of fee! Denk aan inkomsten uit vermogen, deelnemingen en huur. Voor u als professional of ondernemer is dit van wezenlijk belang in de aanvraag. Op die manier komt uw woonwens ineens een stuk dichterbij. Er kan meer dan u denkt, onze adviseurs zijn creatief en zorgen voor een hypotheekoplossing die bij u past.
 

Maximale hypotheek berekenen
Waar anderen geen weg weten, gaan onze hypotheekexperts verder

Is het voordelig om mijn hypotheek over te sluiten?

U kunt altijd uw hypotheek oversluiten, maar een hypotheek oversluiten is alleen interessant als er financieel voordeel te behalen is. Is de actuele hypotheekrente lager dan de rente die u nu voor uw hypotheek betaalt? Dan kan oversluiten financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Het oversluiten van een hypotheek kan helaas niet zonder kosten. U dient wel taxatie-, notaris- en advieskosten te betalen. Sluit u de hypotheek over tijdens de rentevaste periode dan moet er meestal een boete betaald worden. 

Wat kost een hypotheek advies?

U ontvangt altijd een offerte op maat. Afhankelijk van uw woonwens en uw persoonlijke situatie. Advies en begeleidingstraject van de hypotheekaanvraag voor ondernemers is vanaf 3.500,- Kijk voor de actuele tarieven op Contact | Hypotheekexperts VLC & Partners 

Kan ik een hypotheek voor mijn beleggingspand krijgen?

Bij het verkrijgen van een beleggingspand hypotheek voor de verhuur van een pand komt veel kijken. Onze adviseurs kunnen u helpen dit proces snel en voordelig af te ronden. Of u nu één huis wilt verhuren of al 3 panden verhuurd. U wilt het meeste uit uw belegging halen. Samen met u kijken wij welke aanpak en financiering voor u het beste is . Lees meer Beleggingspand kopen | VLC hypotheekexperts (vlc-hypotheekexperts.nl)


Maak een afspraak met een hypotheekadviseur

Edgar de Jager

Wilt u meer weten?
Edgar de Jager staat voor u klaar.

Wij ervaren in het advies aan ondernemers en DGA's. En wij weten hoe complex uw inkomstenstructuur kan zijn. Daarom kijken wij verder dan uw salarisstrook of fee! Denk aan inkomsten uit vermogen, deelnemingen en huur. Voor u als professional of ondernemer is dit van wezenlijk belang in de aanvraag.

Niels Vrinten

Wilt u meer weten?
Niels Vrinten staat voor u klaar.

Wij kiezen voor persoonlijke aandacht en zorgen voor een passende hypotheek oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften. U weet bij ons altijd waar u aan toe bent. Wij bieden u zekerheid, gemak en heldere afspraken.