Financiële planning
Financiële planning
Financiële planning

Financiële planning en advies

Heeft u uw inkomen voor later op orde?

De voordelen op een rij

Onafhankelijk advies

Toegespitst op uw persoonlijke wensen

Jaarlijkse check-up

Waarom een financiële planning?

Een financiële planning wordt steeds belangrijker. U bent steeds meer zelf verantwoordelijk om zelf te zorgen voor uw inkomen na uw pensioengang en bij eventuele calamiteiten. Ook de wetgeving op deze punten wordt steeds ingewikkelder. Versoberingen op het gebied van pensioenen, hypotheekrenteaftrek en sociale zekerheid hebben rechtstreeks invloed op uw financiële toekomst.

Wij brengen samen met u in kaart wat uw wensen en doelen zijn, of deze haalbaar zijn en aan welke aandachtspunten u moet denken. Zo komen we tot een plan waarin ook financiële en fiscale voordelen zijn opgenomen.

Financieel plan

Met een goed financieel plan krijgt u inzicht in het verloop van uw inkomen en vermogen in verschillende situaties. We brengen daarbij financiële risico’s en kansen in beeld. Denk aan de start of beëindiging van een onderneming, een huwelijk, een nieuwe woning, een bedrijfsoverdracht, schenkingen, (vroeg)pensioen, een echtscheiding, het aflossen van een hypotheek of het verblijf in een zorginstelling.

Veelgestelde vragen

Waarom een financiële planning?

Om goed inzichtelijk te krijgen hoe je huidige situatie is en je situatie als je oud wordt en wat je moet doen om een bepaald inkomen later te kunnen genieten.
Inzicht verkrijgen bij arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Wanneer is het handig om dit te doen?

Inzicht en kennis is altijd handig om te hebben als het gaat om inkomen. Als je denkt dat je het goed geregeld hebt, blijkt toch altijd dat inzicht kennis geeft. Een goed financieel plan levert geld op omdat u kunt anticiperen op uw toekomst en situaties zoals overlijden en arbeidsongeschiktheid.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Joost Klunder

Joost Klunder

Private Insurance