Bescherming tegen arbeidsongeschiktheid
Bescherming tegen arbeidsongeschiktheid

Bescherming tegen arbeidsongeschiktheid

Artiesten, modellen, acteurs

De voordelen op een rij

Deskundig advies, met aandacht voor uw persoonlijke situatie

Een persoonlijk adviseur die met u meedenkt

Onafhankelijk advies

Verzekering voor artiesten, modellen, acteurs

Als een gitarist geblesseerd raakt aan zijn hand of een zanger problemen krijgt met zijn stem, dan kan dit grote financiële gevolgen hebben. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt professionele acteurs, modellen en artiesten tegen de financiële gevolgen van arbeidsongeschiktheid. Daarbij wordt gekeken in hoeverre u uw werk nog kunt blijven uitoefenen.

Welke verzekeringsvorm voor u het meeste geschikt is hangt volledig af van uw persoonlijke situatie. VLC & Partners biedt daarom verzekeringen op maat. Als dé Nederlandse risicomanager en verzekeringsspecialist kunnen wij dat als geen ander. Zo kunt u uw verzekering bijvoorbeeld ook uitbreiden met een overlijdensdekking.

VLC & Partners behartigt de belangen van veel mensen en organisaties uit de entertainmentwereld. Daarbij is ieder situatie uniek. Dat zien wij als een uitdaging. Met behulp van onze ervaring en een wereldwijd netwerk kunnen wij zowel in Nederland als daarbuiten u voorzien van een passende dekking. Neem gerust contact op met één van onze adviseurs als u meer wilt weten over de mogelijkheden.

 Verzekeringen voor mensen en organisaties uit de entertainmentwereld

Martijn Kleijn

Wilt u meer weten?
Martijn Kleijn staat voor u klaar.