Kostbaarheden verzekering
Kostbaarheden verzekering

Kostbaarheden verzekering

Uw kostbaarheden goed beschermd

De voordelen op een rij

Ook dekking buiten de woning

Taxatie tegen gereduceerd tarief

Toegespitst op uw persoonlijke wensen


Waarom een kostbaarhedenverzekering? 

Veel exclusieve sieraden zijn niet of onvoldoende verzekerd via de inboedel of reisverzekering. Dat is een groot risico bij diefstal, schade of verlies. Voor kostbare zaken, zoals lijfsieraden en kunstvoorwerpen kunt u een kostbaarhedenverzekering afsluiten. 

De kostbaarhedenverzekering is alleen af te sluiten in combinatie met de inboedelverzekering. De kostbaarheden zijn binnen deze verzekering compleet verzekerd tegen alle van buiten komende onheilen. U heeft geen eigen risico.

  • Laptops, lijfsieraden en instrumenten zijn wereldwijd binnen en buiten verzekerd.
  • Kunst en antiek zijn tijdens verblijf en vervoer van en naar restaurateurs, lijstenmakers, taxateurs en veilinghuizen in de Europese Unie en Zwitserland verzekerd.  

Een specificatie in de vorm van aankoopnota’s of taxatierapporten, welke niet ouder zijn dan drie jaar dienen hier aan ten grondslag te liggen.

 Onze kostbaarhedenverzekering

  • Standaard overdekking voor juwelen tot maximaal 25% van het verzekerde bedrag (bij vaste taxatie).
  • Standaard overdekking van 20% van het verzekerde bedrag voor nieuw verkregen kostbaarheden gedurende maximaal 60 dagen na verkrijgen van deze zaken.
  • Mogelijkheden taxatie tegen gereduceerd tarief.

Voor de meer omvangrijke collecties en een advies op maat bieden wij de verzamelingverzekering. Deze verzekering sluit naadloos aan op uw individuele situatie, uw wensen én uw collectie.
 


Veelgestelde vragen

Is er dekking van sieraden op een ander adres?

Ja, binnen heel Europa

Als ik mijn kostbaarheden ga vervoeren, zijn ze dan ook verzekerd?

Ja, er is dekking als het vervoermiddel goed is afgesloten, kostbaarheden van buitenaf niet zichtbaar zijn geweest en sprake is van inbraak.


Verzeker uw kostbaarheden op de juiste wijze!

Tom Nierstrasz

Wilt u meer weten?
Tom Nierstrasz staat voor u klaar.

Het mooiste aan mijn werk is het persoonlijke contact met klanten en de afwisseling. Het geeft voldoening als ik een verzekeringsoplossing voor de klant bied waar de klant goed mee is geholpen. Onze adviseurs werken exclusief samen met internationaal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. We zijn gespecialiseerd in het verzekeren van kunst, verzamelingen en kostbare bezittingen.