Claims services
Claims services

Claims services

Professionele en specialistische schadebehandeling

De voordelen op een rij

Inzet specialistisch team zorgt voor verlaging van uw kosten voor afhandeling claims

Rapportage over de financiƫle consequenties niet-gedekte schades

Trendanalyse van schadeclaims en -oorzaken

Ondersteuning en begeleiding bij uw schadeclaim

Onze adviseurs bij Claims Services bieden u professionele ondersteuning en begeleiding bij het behandelen of verhalen van een schadeclaim. U kunt het risico lopen dat u aansprakelijk wordt gesteld en dat de schade niet onder de dekking van uw verzekering valt. Of dat een vordering van de tegenpartij onder het eigen risico van uw polis valt. Daarnaast kan het voorkomen dat u schade lijdt die buiten u om door een derde is veroorzaakt. Onze adviseurs verzorgen graag voor u het gehele traject van schadebehandeling. Hierdoor bespaart u kostbare tijd en weet u direct waar u aan toe bent. Ook maken wij schadekosten beheersbaar en dragen wij bij aan de bescherming van uw merk en reputatie.

 

 

Behandeling of verhaal van schades

Bij een niet-gedekte schade of een schade onder het eigen risico kunnen wij de schadeclaim voor u in behandeling nemen en op een voor u zo voordelig mogelijke manier afwikkelen. Wij geven u vooraf een indicatie of het financieel interessant voor u is om de schade te laten behandelen. Als er sprake is van schade die u lijdt en die buiten uw schuld door een derde is veroorzaakt, dan moet de schade door deze derde of zijn verzekeraar worden vergoed. Wij kunnen de schade voor u verhalen.

Onze kosten voor het verhalen van loonschade en materiƫle schade brengen wij meestal slechts deels bij u in rekening. De hoogte van deze kosten is afhankelijk van de complexiteit van uw schadeclaim en de te verwachten doorlooptijd van het dossier. Onze behandelingskosten op het gebied van letselschade horen op grond van de wet vergoed te worden door de aansprakelijke derde. Wij verhalen onze behandelingskosten op deze partij waardoor deze dienstverlening in de meeste gevallen volledig kosteloos is.