ICT
ICT
ICT

Is uw risicobeheer afgestemd op de snelheid van de ontwikkelingen?

ICT

De voordelen op een rij

Kennis van alle facetten binnen de ICT

Concrete vertaling van de risico’s naar uw bedrijf

Groot klantennetwerk binnen de ICT

Benchmarken

Risicoadvies op maat

De sector van innovatie en kansen

Goede ICT en inhuur kan bepalend zijn voor de winstgevendheid van organisaties. Uw klanten verwachten daarom veel van u. Dit biedt u kansen maar vergroot ook uw risico’s. Als ICT-bedrijf loopt u bijvoorbeeld het risico op claims in geval van dataverlies en fouten in de programmatuur. Ook cloud-computing en andere online-diensten brengen nieuwe veiligheidsrisico’s zoals cybercrime met zich mee. Innovatie en goed risicomanagement zijn daarom belangrijk.  

Als ICT-bedrijf bewijst u uw meerwaarde door klanten betrouwbare systemen te bieden: goed beveiligd tegen digitale criminaliteit of crashes. Alleen stellen uw klanten u waarschijnlijk aansprakelijk wanneer het toch misgaat. Hoe gaat u om met deze combinatie van kansen en risico’s?

Onze dienstverlening

Onze adviseurs kennen alle facetten binnen de ICT-sector. Ze zijn in staat om snel en zorgvuldig de risico’s concreet te vertalen naar uw organisatie. Hoe ze dat doen? Door ons grote klantennetwerk uit uw branche zijn wij in staat te benchmarken en u te voorzien van op maat risicoadvies. Zo kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen.

Welke marktontwikkelingen zien wij en wat kunnen wij voor u betekenen? Denk hierbij aan ontwikkelingen zoals het toenemende aantal claims van kritische klanten, de groeiende kwetsbaarheid van data en de steeds groter wordende afhankelijkheid van systemen. Op basis van een uitgebreide risicoanalyse brengen wij uw risico’s in kaart en bieden wij u een maatwerkoplossing. Deze oplossing kan bestaan uit een mix van middelen zoals preventiemaatregelen en verzekeringen voor schade en aansprakelijkheid. Daarnaast kunt u denken aan contract- en creditmanagement of het opstellen van een bedrijfscontinuïteitsplan. Zo helpen wij u uw risico’s te beheersen en uw bedrijfscontinuïteit te borgen.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Roel Bulkens

Roel Bulkens

Risicomanagement