Medici

Medici
Medici verzekeringen

Medici verzekeringen

Verzekeringspakket voor medici: uw praktijk, onze zorg

De voordelen op een rij

Deskundig advies, met aandacht voor uw persoonlijke situatie

Maatwerk met excellente dekking

Unieke verzekeringsmogelijkheden voor medici


Als medisch professional - of u nu een huisarts, fysiotherapeut, of als arts binnen een maatschap werkt - bent u dagelijks toegewijd aan de gezondheid en het welzijn van uw patiënten. Maar wie zorgt er voor uw praktijk en uw persoonlijk welzijn in het geval van onvoorziene omstandigheden? Bij VLC & Partners begrijpen we de uitdagingen en risico's die u als medicus tegenkomt. Daarom hebben we een verzekeringspakket speciaal voor medici ontworpen, zodat u zich volledig kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw patiënten.
 

Begrijpen van de risico's
In uw beroep zijn de risico's divers en complex. Van beroepsaansprakelijkheid tot bedrijfsschade en van persoonlijke ongevallen tot arbeidsongeschiktheid, de financiële gevolgen van deze risico's kunnen aanzienlijk zijn. Zonder de juiste dekking kunnen dergelijke situaties niet alleen uw praktijk maar ook uw persoonlijke leven beïnvloeden.

Als huisarts, fysiotherapeut, psychiater of zelfstandig zorgprofessional beweegt u voortdurend in een complexe omgeving.

 

Ons verzekeringspakket voor medici

Ons verzekeringspakket voor medici is zorgvuldig samengesteld om een breed scala aan dekkingen te bieden die noodzakelijk zijn voor uw beroep en uw praktijk. Het pakket omvat:

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor medici

Medisch specialisten en zorgprofessionals kunnen te maken krijgen met claims, geschillen of onvoorziene gebeurtenissen. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) is dan ook onmisbaar voor medisch specialisten. Deze aansprakelijkheidsverzekering vergoedt veelal allerlei zichtbare soorten schade aan personen en objecten die u als zorgprofessional heeft veroorzaakt. Het beschermd daarmee het door u opgebouwde (privé) vermogen tegen claims van derden.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering voor medici

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt advies- en vermogensschade voor adviserende en organiserende beroepen. Deze verzekering is van groot belang wanneer u of één van uw medewerkers door een beroepsfout of verkeerd advies schade veroorzaakt aan iemands gezondheid. De meest bedreven adviserende artsen (van huisarts tot tand- of bedrijfsarts) worden geconfronteerd met onverwachte wendingen of complexe, medische scenario’s. Van diagnostische fouten tot behandelingsoverwegingen en andere professionele beslissingen. Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering borgt financiële vermogensschade en voorkomt daarmee een persoonlijk faillissement.

Bedrijfsschadeverzekering voor medici

Dekking voor financieel verlies als gevolg van bedrijfsstilstand van uw praktijk door bijvoorbeeld brand of waterschade.

Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) voor medici

Wanneer u zelf arbeidsongeschikt raakt door ziekte of een ongeval biedt een AOV bescherming tegen het wegvallen van uw inkomsten. Een AOV verzekering is om deze reden binnen een maatschap veelal verplicht. Als onafhankelijke zorgprofessional biedt een AOV u de zekerheid van een inkomen (uitkering) wanneer u door ziekte of na een ongeval (tijdelijk) niet kunt werken. Kortom, een essentiële verzekering die zorgt voor een inkomen bij arbeidsongeschiktheid door ziekte of een ongeval, zodat u en uw gezin financieel beschermd zijn.

Persoonlijke ongevallenverzekering voor medici

Een verzekering die uitkeert bij blijvende invaliditeit of overlijden als gevolg van een ongeval, zowel in professionele als privésituaties.

Praktijkinventaris- en apparatuurverzekering voor medici

Bescherming voor uw medische apparatuur, inventaris en zelfs verbeteringen aan het gehuurde gebouw tegen schade of verlies.

 

Waarom kiezen voor VLC & Partners?

  1.  Expertise in de medische sector: Wij hebben jarenlange ervaring in het verzekeren van medische professionals en hun praktijken. We begrijpen uw behoeften en de risico's waarmee u geconfronteerd wordt.
  2.  Persoonlijke service: Ons team staat klaar om u te ondersteunen met deskundig advies en service op maat. We werken samen met u om ervoor te zorgen dat uw verzekeringspakket precies past bij uw situatie.
  3.  Flexibiliteit: Ons pakket is ontworpen met flexibiliteit in gedachten, zodat het kan worden aangepast naarmate uw carrière en uw praktijk zich ontwikkelen.
  4. Gemoedsrust: Met ons verzekeringspakket kunt u erop vertrouwen dat u goed beschermd bent tegen onvoorziene omstandigheden, zodat u zich kunt blijven richten op uw patiënten.
     

Maak kennis met ons advies en oplossingen

Met het verzekeringspakket voor medici van VLC & Partners kunt u er zeker van zijn dat zowel uw professionele als persoonlijke belangen goed verzekerd zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen.

Stijn Bus

Wilt u meer weten?
Stijn Bus staat voor u klaar.

Bram Rek

Wilt u meer weten?
Bram Rek staat voor u klaar.