Sportclubs en -verenigingen

Sportclubs en -verenigingen
Sportclubs en verenigingen

Sportclubs en verenigingen

Bescherm uw team, uw bestuurders en uw toekomst

De voordelen op een rij

Deskundig contactpersoon

Groot klantennetwerk binnen de vrijetijdssector

Kennis van alle facetten binnen de vrijetijdssector

 

Verzekeringsoplossingen op maat


Sportclubs vormen het hart van de gemeenschap en bieden een platform voor sporters om hun talenten te ontwikkelen en te excelleren. Net als elk bedrijf, is het van cruciaal belang om zowel uw "kapitaal" - de sporters - als de organisatie zelf te beschermen tegen onvoorziene omstandigheden. VLC & Partners staat klaar om sportverenigingen van alle niveaus, van amateur tot topsport, te ondersteunen met op maat gemaakte verzekeringsoplossingen.

 

Belangrijke verzekeringen voor uw sportclub

Ongevallenverzekering

Sport is passie, maar kan ook risico's met zich meebrengen. Een ongevallenverzekering biedt financiële zekerheid voor leden die letsel oplopen tijdens het beoefenen van hun sport. Deze verzekering is een belangrijke aanvulling op de aansprakelijkheidsverzekering, die elke vereniging zou moeten hebben.

Aansprakelijkheidsverzekering

Onmisbaar voor elke sportvereniging. Deze verzekering dekt schade die leden of werknemers kunnen veroorzaken tijdens clubactiviteiten. Het zorgt voor bescherming tegen claims die kunnen voortvloeien uit ongelukken of nalatigheden.

Bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Deze verzekering beschermt het privévermogen van uw bestuurders en toezichthouders tegen juridische vorderingen of proceskosten voortkomend uit hun bestuursactiviteiten. In de complexe wereld van sportbeheer is dit een onmisbare laag van bescherming.

 

Waarom VLC & Partners?

Met onze diepgaande kennis van de sportsector en uitgebreide ervaring in het werken met Nederlandse sportbonden en -organisaties, staan wij klaar om uw sportclub te ondersteunen met deskundig advies en op maat gemaakte verzekeringsoplossingen. Onze samenwerkingen met toonaangevende internationale verzekeraars stellen ons in staat om zelfs de meest complexe risico's te dekken, zowel nationaal als internationaal.

Vooruitkijken

Of het nu gaat om het beschermen van uw spelers op het veld, het waarborgen van de financiële stabiliteit van uw club, of het navigeren door de juridische uitdagingen van sportbeheer, VLC & Partners is uw partner in risicomanagement.

 

Neem contact op

Wilt u meer weten over hoe wij uw sportclub kunnen ondersteunen? Heeft u specifieke vragen over onze verzekeringsoplossingen? Onze adviseurs staan klaar om u te helpen. Neem vandaag nog contact met ons op en zorg ervoor dat uw sportclub goed voorbereid is op de toekomst.

Stijn Bus

Wilt u meer weten?
Stijn Bus staat voor u klaar.

Bram Rek

Wilt u meer weten?
Bram Rek staat voor u klaar.