ICT

ICT
ICT Pakketpolis

ICT Pakketpolis

Uw digitale zekerheid in een dynamische wereld

De voordelen op een rij

Een persoonlijk adviseur die met u meedenkt

Groot klantennetwerk binnen de ICT

Kennis van alle facetten binnen de ICT

Waarom kiezen voor de ICT Pakketpolis?

In de voortdurend evoluerende wereld van informatie- en communicatietechnologie (ICT) zijn unieke risico's en uitdagingen aan de orde van de dag. VLC & Partners erkent dat standaard verzekeringsproducten vaak niet volstaan om de specifieke behoeften van ICT-bedrijven adequaat te adresseren. Daarom introduceren we de ICT Pakketpolis, een verzekeringsoplossing op maat gemaakt voor de dynamische en specifieke risico's van de ICT-sector.

 

Kenmerken van de ICT Pakketpolis

All-risk verzekering
Centraal in onze polis staat de all-risk brandverzekering, die uw opstal, inventaris en bedrijfsschade dekt op basis van uitgebreide voorwaarden en tegen een zeer scherpe premie. Deze polis biedt een omvangrijke bescherming tegen vrijwel alle van buiten komende onheilen.
 

Scherpe premie
Met de ICT Pakketpolis profiteert u van een verzekeringsoplossing die niet alleen uitgebreid is, maar ook financieel aantrekkelijk, dankzij onze competitieve premiestelling.
 

Optionele dekkingsuitbreidingen:
Onze polis biedt flexibiliteit door een scala aan optionele dekkingsuitbreidingen, waaronder:

  • Bedrijfsschade door ontoegankelijkheid van uw bedrijf
  • Bedrijfsschade door uitval van nutsvoorzieningen
  • Computerbreuk
  • Diefstal zonder sporen van braak
  • Dekking voor glas, kunstcollecties, en bedrijfsgebonden machinebreuk
  • Dekking voor mobiele communicatieapparatuur, inclusief tijdens vervoer
  • Reconstructiekostendekking en transportdekking
     

 

Specifieke oplossingen voor de ICT-sector

Binnen de ICT-sector zijn risico's zoals cyberaanvallen, dataverlies en technologische bedrijfsonderbrekingen realiteiten waarmee bedrijven dagelijks geconfronteerd kunnen worden. De ICT Pakketpolis biedt robuuste bescherming tegen deze en andere specifieke bedreigingen, zodat uw bedrijf veilig kan blijven opereren in het digitale tijdperk.

Beroepsaansprakelijkheid en cyber: Naast de kerndekkingen bieden we ook branchespecifieke oplossingen voor beroepsaansprakelijkheid en cyberrisico's, met scherpe verzekeringspremies die zijn afgestemd op de unieke behoeften van ICT-bedrijven.

 

Voordelen ICT Pakketpolis

✓ Expertise in de ICT-sector: Onze diepgaande kennis van de ICT-branche stelt ons in staat om verzekeringen te ontwikkelen die echt aansluiten bij uw behoeften.

✓  Maatwerkoplossingen: Wij begrijpen dat geen twee ICT-bedrijven gelijk zijn, en bieden daarom flexibele verzekeringsoplossingen die kunnen worden aangepast aan uw specifieke situatie.

✓  Gemoedsrust: Met de ICT Pakketpolis kunt u zich richten op innovatie en groei, wetende dat uw bedrijf beschermd is tegen de veelzijdige risico's van de digitale wereld.

 

Neem vandaag nog contact op

Laat VLC & Partners uw partner zijn in digitale zekerheid. Onze ICT Pakketpolis is ontworpen om uw bedrijf te beschermen tegen de unieke uitdagingen van de ICT-sector. Neem contact op met onze experts voor meer informatie en laat ons samen een verzekeringsoplossing opstellen die uw bedrijf optimaal beschermt.

contact
Stijn Bus

Wilt u meer weten?
Stijn Bus staat voor u klaar.

Bram Rek

Wilt u meer weten?
Bram Rek staat voor u klaar.