Claims services
Claims services

MKB-ondernemersloket

Professionele en specialistische schadebehandeling

De voordelen op een rij

Inzet specialistisch team zorgt voor verlaging van uw kosten voor afhandeling claims

Rapportage over de financiële consequenties niet-gedekte schades

Trendanalyse van schadeclaims en -oorzaken

Uw bedrijfsrisico’s onder controle

Speciaal voor ondernemers in het MKB hebben wij het MKB-ondernemersloket opgericht. Onze adviseurs inventariseren samen met u de risico’s. Denk hierbij aan de bedrijfsrisico’s aansprakelijkheid, in en om het gebouw (brand- en stormschade), vervoer, transport en evenementen. Door bedrijfsrisico's in de hand te houden, maakt u uw bedrijf toekomstbestendig. Wij geven inzicht in uw risico’s en helpen u ze te minimaliseren. Als het op verzekeren aankomt, bieden veel verzekeraars standaardpakketten. Maar wij kijken verder. Samen kijken wij met u waar uw behoefte ligt en daar gaan wij mee aan de slag. Daarnaast hebben wij voor medici unieke verzekeringsmogelijkheden.

 
 

MKB-ondernemersloket: de ondernemer centraal

Naast de zorg om uw bedrijf kunnen wij u ook persoonlijk adviseren. Wij adviseren u graag op het gebied van uw werk en inkomen, denk hierbij aan arbeidsongeschiktheid, financiële planning of een DGA-pensioenadvies. Maar uiteraard hebben wij ook particuliere verzekeringsmogelijkheden voor wonen, vervoer, vrije tijd en kunst.

 

Ook voor medici

Bent u apotheker, tandarts, arts of dierenarts? Dan helpen wij u graag met uw (verzekerings)oplossingen. Wij verkennen, voorkomen en, waar nodig, verzekeren. In die volgorde. De risicobeoordeling gaat hierdoor verder dan de verzekerbare risico’s.

Neem contact op met ons MKB-ondernemersloket

Gert-Jan van Bakel

Wilt u meer weten?
Gert-Jan van Bakel staat voor u klaar.