Claims services
Claims services

MKB-ondernemers

Professionele en specialistisch verzekeringsadvies en schadebehandeling

De voordelen op een rij

Deskundig advies, met aandacht voor uw persoonlijke situatie

Scherpe premie

Specialistische sectorkennis

Uw bedrijfsrisico’s onder controle

Speciaal voor ondernemers in het MKB hebben wij het  team MKB klaar staan. Onze adviseurs inventariseren samen met u de risico’s. Denk hierbij aan de bedrijfsrisico’s aansprakelijkheid, in en om het gebouw (brand- en stormschade), vervoer, transport en evenementen. Door bedrijfsrisico's in de hand te houden, maakt u uw bedrijf toekomstbestendig. Wij geven inzicht in uw risico’s en helpen u ze te minimaliseren. Als het op verzekeren aankomt, bieden veel verzekeraars standaardpakketten. Maar wij kijken verder. Samen kijken wij met u waar uw behoefte ligt en daar gaan wij mee aan de slag. Daarnaast hebben wij voor medici unieke verzekeringsmogelijkheden.

 
 

MKB-verzekeringen: de ondernemer centraal

Naast de zorg om uw bedrijf kunnen wij u ook persoonlijk adviseren. Wij adviseren u graag op het gebied van uw werk en inkomen, denk hierbij aan arbeidsongeschiktheid, financiële planning of een DGA-pensioenadvies. Maar uiteraard hebben wij ook particuliere verzekeringsmogelijkheden voor wonen, vervoer, vrije tijd en kunst.

 

Sectoroplossingen voor:

MEDICI

Bent u apotheker, tandarts, arts of dierenarts? Dan helpen wij u graag met uw (verzekerings)oplossingen. Wij verkennen, voorkomen en, waar nodig, verzekeren. In die volgorde. De risicobeoordeling gaat hierdoor verder dan de verzekerbare risico’s.

 

KNLTB tennisverenigingen

In samenwerking met de KNLTB bieden wij u een uitstekend en uiterst voordelig pakketverzekering aan voor het verzekeren van de risico’s rondom uw tennisvereniging.

Neem contact op met de afdeling MKB

Stijn Bus

Wilt u meer weten?
Stijn Bus staat voor u klaar.

Bram Rek

Wilt u meer weten?
Bram Rek staat voor u klaar.