MKB-ondernemersloket
MKB-ondernemersloket
MKB-ondernemersloket

Eén loket voor advies en verzekeringen

MKB-ondernemersloket

De voordelen op een rij

Bemiddeling en beheer van (verzekerings)oplossingen

Eén team speciaal voor het MKB

Unieke verzekeringsmogelijkheden voor medici

Uw bedrijfsrisico’s onder controle

Speciaal voor ondernemers in het MKB hebben wij het MKB-ondernemersloket opgericht. Onze adviseurs inventariseren samen met u de risico’s. Denk hierbij aan de bedrijfsrisico’s aansprakelijkheid, in en om het gebouw (brand- en stormschade), vervoer, transport en evenementen. Door bedrijfsrisico's in de hand te houden, maakt u uw bedrijf toekomstbestendig. Wij geven inzicht in uw risico’s en helpen u ze te minimaliseren. Als het op verzekeren aankomt, bieden veel verzekeraars standaardpakketten. Maar wij kijken verder. Samen kijken wij met u waar uw behoefte ligt en daar gaan wij mee aan de slag. Daarnaast hebben wij voor medici unieke verzekeringsmogelijkheden.

MKB-ondernemersloket: de ondernemer centraal

Naast de zorg om uw bedrijf kunnen wij u ook persoonlijk adviseren. Wij adviseren u graag op het gebied van uw werk en inkomen, denk hierbij aan arbeidsongeschiktheid, financiële planning of een DGA-pensioenadvies. Maar uiteraard hebben wij ook particuliere verzekeringsmogelijkheden voor wonen, vervoer, vrije tijd en kunst.

Ook voor medici

Bent u apotheker, tandarts, arts of dierenarts? Dan helpen wij u graag met uw (verzekerings)oplossingen. Wij verkennen, voorkomen en, waar nodig, verzekeren. In die volgorde. De risicobeoordeling gaat hierdoor verder dan de verzekerbare risico’s.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Gert-Jan van Bakel

Gert-Jan van Bakel

Ondernemersloket