Bouw
Bouw
Bouw

Overziet u de complexiteit van de risico’s?

Bouw

De voordelen op een rij

Kennis van alle facetten binnen de bouw

Concrete vertaling van de risico’s naar uw bedrijf

Groot klantennetwerk binnen de bouw

Benchmarken

Risicoadvies op maat

Uw bedrijf veilig laten groeien

Verduurzaming en energiebesparing zijn actuele thema’s in de bouwsector. Ook blijven de thema’s innovatie en automatisering voor u van belang om een goede concurrentiepositie te behouden en kosten te besparen. Dit vraagt om een sterk risicomanagement waarin onder meer contract- en creditmanagement een belangrijke rol spelen.

De wetten en regels van de bouwsector zijn de tweede natuur van onze adviseurs in de sector bouw. Door de diversiteit aan betrokken partijen (zoals (onder)aannemers, beleggers of architecten) krijgt u te maken met een grote complexiteit van aansprakelijkheid en contractmanagement. Als geen ander begrijpen wij deze complexiteit. Ons advies gaat verder dan alleen verzekeringsoplossingen. U krijgt van ons advies over contracten voor specifieke projecten in binnen- en buitenland, van damwanden in Londen tot metrostations in Qatar.

Onze dienstverlening

Onze adviseurs kennen alle facetten binnen de bouwsector. Ze zijn in staat om snel en zorgvuldig de risico’s concreet te vertalen naar uw organisatie. Onze adviseurs worden hierbij ondersteund door ingenieurs, schade-experts en juristen. Samen vertegenwoordigen zij de gehele klantcyclus van consultancy tot en met de administratieve behandeling van de (verzekerings)contracten. Zo bieden wij u verregaande kwaliteit en service op maat. Zo kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Bram van Tent

Bram van Tent

Risicomanagement