Risicomanagement in de zakelijke dienstverlening
Risicomanagement in de zakelijke dienstverlening

Risicomanagement in de zakelijke dienstverlening

Hoe hoog is uw klanttevredenheid?

De voordelen op een rij

Benchmarken

Concrete vertaling van de risico’s naar uw bedrijf

Groot klantennetwerk binnen de zakelijke dienstverlening

Kennis van alle facetten binnen de zakelijke dienstverlening

Risicoadvies op maat

Hoge verwachtingen voor de zakelijke dienstverlening

De kwaliteit van de zakelijke diensten die u levert kunnen bepalend zijn voor de winstgevendheid van uw klanten. Daarom verwachten zij veel van u. Dit biedt kansen voor uw bedrijf, maar vergroot ook uw risico’s. In de sector zakelijke dienstverlening zien wij dat het belang van goed contract- en creditmanagement toeneemt. Denk aan het formuleren van heldere algemene en leveringsvoorwaarden, effectief debiteurenbeheer en kredietverzekeringen.  

Elke kans die u ziet, draagt ook een risico in zich. Talentvolle medewerkers kunnen ziek worden en waardevolle data- of kennisbestanden kunnen gehackt worden. Risicomanagement is de kunst om de risico’s te reduceren en de kansen toch te grijpen.

 

Onze dienstverlening in de zakelijke dienstverlening sector

Onze adviseurs kennen alle facetten binnen de zakelijke dienstverlening. Ze zijn in staat om snel en zorgvuldig de risico’s concreet te vertalen naar uw organisatie. Hoe ze dat doen? Door ons grote klantennetwerk uit uw branche zijn wij in staat te benchmarken en u te voorzien van op maat risicoadvies. Zo kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen. 

Welke marktontwikkelingen zien wij en wat kunnen wij voor u betekenen? Denk hierbij aan ontwikkelingen zoals de continue aanscherping van de wet- en regelgeving en toenemende kwetsbaarheid door digitalisering. Op basis van een uitgebreide risicoanalyse brengen wij uw risico’s in kaart en bieden wij u een maatwerkoplossing. Deze oplossing kan bestaan uit een mix van middelen zoals preventiemaatregelen en verzekeringen voor schade en aansprakelijkheid. Daarnaast kunt u denken aan contract- en creditmanagement of het opstellen van een bedrijfscontinuïteitsplan. Zo helpen wij u uw risico’s te beheersen en uw bedrijfscontinuïteit te borgen.