Maakindustrie
Maakindustrie
Maakindustrie

Is uw bedrijf
future-proof?

Maakindustrie

De voordelen op een rij

Kennis van alle facetten binnen de maakindustrie

Concrete vertaling van de risico’s naar uw bedrijf

Groot klantennetwerk binnen de maakindustrie

Benchmarken

Risicoadvies op maat

Uw bedrijf als schakel in een keten van leveranciers en klanten

De maakindustrie heeft te maken met verdergaande digitalisering en onderlinge verbondenheid tussen producten, waardeketens en bedrijfsmodellen. Dit biedt kansen en risico’s. Aansprakelijkheid, bedrijfscontinuïteit en internationalisering staan waarschijnlijk hoog op uw agenda. Hoe maakt u van deze risico’s een kans? Om kansen te benutten kijkt u in de maakindustrie anders naar bedrijfsprocessen en bedrijfsrisico’s dan ondernemers in andere branches. De inzichten die u nodig heeft voor uw beslissingen, komen voort uit het gebruik van de steeds grotere hoeveelheid data en de analyse daarvan. U staat er niet alleen voor.

 

Onze dienstverlening

Onze adviseurs kennen alle facetten binnen de maakindustrie, van leverancier tot producent en consument. Ze zijn in staat om snel en zorgvuldig de risico’s concreet te vertalen naar uw bedrijf. Hoe ze dat doen? Door ons grote klantennetwerk uit uw branche zijn wij in staat te benchmarken en u te voorzien van op maat risicoadvies. Zo kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen.

Welke marktontwikkelingen zien wij en wat kunnen wij voor u betekenen?  Denk hierbij aan ontwikkelingen zoals ketenintegratie, internationalisering en robotisering. Op basis van een uitgebreide risicoanalyse brengen wij uw risico’s in kaart en bieden wij u een oplossing op maat. Deze oplossing kan bestaan uit een mix van middelen zoals: preventiemaatregelen en verzekeringen voor schade en aansprakelijkheid. Daarnaast kunt u denken aan contract- en creditmanagement of het opstellen van een bedrijfscontinuïteitsplan. Zo helpen wij u uw risico’s te beheersen en uw bedrijfscontinuïteit te borgen.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Wesley Stolzenbach

Wesley Stolzenbach

Risicomanagement