Hotel

Hotel
Hotel Pakketpolis

Hotel Pakketpolis

Op maat gemaakt voor uw gastvrijheid

De voordelen op een rij

Een persoonlijk adviseur die met u meedenkt

Maatwerk met excellente dekking

Snelle en vakkundige schadeafwikkeling

Waarom kiezen voor de Hotel Pakketpolis van VLC & Partners?

In de gastvrijheidssector, waar elke gast en elk detail telt, begrijpt VLC & Partners de unieke behoeften en uitdagingen van hotels en hotelketens. Daarom presenteren wij de Hotel Pakketpolis, een verzekeringspakket dat zorgvuldig is ontworpen om aan de specifieke risico's van de hotelbranche te voldoen. Jarenlange ervaring en kennis van de sector stellen ons in staat om niet alleen te beschermen wat u vandaag heeft opgebouwd, maar ook om te ondersteunen in uw toekomstige groei.
 

Branche-expertise: Wij kennen de hotelbranche en bieden verzekeringsoplossingen die echt aansluiten bij uw unieke behoeften.

Maatwerkoplossingen: Onze polissen zijn ontworpen om flexibel te zijn, zodat ze met uw bedrijf mee kunnen groeien en veranderen.

Kostenefficiëntie: Met de Hotel Pakketpolis bent u niet alleen uitstekend verzekerd, maar bespaart u ook aanzienlijk op uw verzekeringskosten.

Uitgebreide dekking: Wij bieden een dekking die verder gaat dan de standaard, zodat u gerust kunt zijn dat uw hotel tegen een breed scala aan risico's beschermd is.

 

De voordelen van de Hotel Pakketpolis

✓  Uitgebreide of Allrisk Brandverzekering
Onze polis biedt een brede dekking tegen schade veroorzaakt door brand, inclusief opstal of huurdersbelang, inventaris/goederen, bedrijfsschade, extra kosten, en machinebreuk voor gebouwgebonden installaties zoals liften en airconditioningsystemen. In tegenstelling tot traditionele verzekeringen die slechts een beperkt aantal gevaren dekken, biedt onze allrisk dekking bescherming tegen alle schade-oorzaken, met slechts enkele uitsluitingen.

✓  Dekkingsuitbreidingen speciaal voor hotels
Onze polis bevat unieke dekkingsuitbreidingen die passend zijn voor de hotelbranche, zoals:

  • Etikettenclausule
  • Leegloop/lekkage van tapinstallaties
  • Legionellabacterie
  • Publiekstrekkersrisico

✓  Branchespecifieke aansprakelijkheidsverzekering
Deze verzekering, inclusief hotelhoudersaansprakelijkheid, beschermt tegen claims van derden en biedt een extra laag van financiële zekerheid.

✓  Scherpe premiestelling
Door onze pakketpolissen af te stemmen op de branche, kunnen wij unieke verzekeringen aanbieden met interessante kortingen. Hotels en hotelketens die kiezen voor VLC & Partners, besparen gemiddeld 25% op hun verzekeringskosten, dankzij onze zeer concurrerende premiestellingen.

✓  Optionele dekkingen voor volledige bescherming
Naast de kernverzekeringen bieden wij optionele dekkingen om uw verzekering verder aan te passen aan de specifieke behoeften van uw hotel. Dit omvat risico's zoals ziekteverzuim, het wagenpark en overige aansprakelijkheden, allemaal tegen bijzonder concurrerende premies.

 

Neem contact op

Of u nu een klein boutique hotel runt of deel uitmaakt van een grote hotelketen, de Hotel Pakketpolis van VLC & Partners biedt de bescherming en zekerheid die u nodig heeft om u volledig te kunnen richten op het leveren van uitzonderlijke gastvrijheid. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw hotel te beschermen en te laten groeien.

Contact
Stijn Bus

Wilt u meer weten?
Stijn Bus staat voor u klaar.

Bram Rek

Wilt u meer weten?
Bram Rek staat voor u klaar.