Risicomanagement in de vrijetijdssector
Risicomanagement in de vrijetijdssector

Risicomanagement in de vrijetijdssector

Hoe blijft u concurrerend?

De voordelen op een rij

Benchmarken

Concrete vertaling van de risico’s naar uw bedrijf

Groot klantennetwerk binnen de vrijetijdssector

Kennis van alle facetten binnen de vrijetijdssector

Risicoadvies op maat

Versterk uw positie in de vrijetijdssector

De bestedingen in de vrijetijdssector zijn fors. Nederlandse huishoudens geven rond de twintig procent van hun besteedbare inkomen uit aan vakantie, uitgaan (eten en drinken buiten de deur), sport en cultuur. Door het grote en nog steeds toenemende aanbod is het voor u van groot belang om concurrerend te blijven. Dit vraagt niet alleen om een succesvol businessplan en goede klantbeleving, maar ook om een sterk risicomanagement.

Onze adviseurs kennen alle facetten binnen uw sector. Ze zijn in staat om snel en zorgvuldig de risico’s concreet te vertalen naar uw organisatie. Hoe ze dat doen? Door ons grote klantennetwerk uit uw branche zijn wij in staat te benchmarken en u te voorzien van op maat risicoadvies. Zo kunt u doen waar u goed in bent: ondernemen.


 

Onze dienstverlening in de vrijetijdssector

In de vrijetijdssector is de concurrentie zo groot dat sommige bedrijven al door één forse tegenslag in de problemen kunnen komen. Goed doordacht risicomanagement helpt u onverwachte kosten te voorkomen en uw bedrijf concurrerend en slagvaardig te houden. Op basis van een uitgebreide risicoanalyse brengen wij uw risico’s in kaart en bieden wij u een maatwerkoplossing. Deze oplossing kan bestaan uit een mix van middelen zoals preventiemaatregelen en verzekeringen voor schade en aansprakelijkheid. Zo helpen wij u uw risico’s te beheersen en uw bedrijfscontinuïteit te borgen.