Collectieve zorgverzekering
Collectieve zorgverzekering
Collectieve zorgverzekering

Een gezonde organisatie en goed werkgeverschap

Collectieve zorgverzekering

De voordelen op een rij

Grip op uw verzuim

Goede (aanvullende) verzekering met korting voor uw werknemers

Welk zorgaanbod past bij uw bedrijf?

Bevorder de gezondheid van uw werknemers door te investeren in preventie en een gezond werkklimaat. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. Hierbij zoeken wij naar aansluiting van het zorgaanbod van de verzekeraars met het type verzuim binnen uw bedrijf. Onze adviseur bepaalt samen met u welke preventieprogramma’s en onderdelen van de zorgverzekering er voor u toe doen. Verzuim kunt u niet voorkomen, maar sommige typen verzuim kunt u wel verminderen met een slimme aanpak.

Passende zorgverzekering

Het belang van een gezonde organisatie neemt toe door ontwikkelingen als goed werkgeverschap, vergrijzing en de verhoogde pensioenleeftijd. Als goed werkgever dient u uw oudere werknemer op een zo goed mogelijke manier (langer) aan het werk te houden. Of er nu sprake is van kort verzuim of blijvende arbeidsongeschiktheid, het zorgaanbod van de verzekeraar is belangrijk voor de gezondheid binnen uw organisatie. Wij adviseren u graag over een passende zorgverzekering, een veiligere en gezondere werkomgeving en de vitaliteit van uw werknemers.

Jaarlijks vergelijken wij voor u de belangrijkste zorgverzekeraars. Dit doen wij niet zoals veel vergelijkingssites alleen op basis van de brutopremies (zonder collectiviteitskorting), maar wij kijken naar de nettopremies (inclusief collectiviteitskorting) en de meest gekozen aanvullende pakketten.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Henny Versteeg

Henny Versteeg

Employee Benefits