Strategisch verzuimmanagement
Strategisch verzuimmanagement
Strategisch verzuimmanagement

Duurzame inzetbaarheid

Strategisch verzuimmanagement

De voordelen op een rij

Terugdringen van verzuim

Optimalisatie van uw bedrijfsvoering

Overzicht en grip

Is uw bedrijf een vitale onderneming, met gezonde werknemers en weinig verzuim?

Weet u wat verzuim uw bedrijf kost? Biedt u uw werknemers de juiste zorg? Zijn uw zorg- en verzuimprocessen zo ingericht dat u regie heeft op de voortgang en kosten in uw verzuimdossiers. Dit zijn complexe vragen waar u als werkgever mee te maken krijgt. Wilt u snel weten of uw bedrijf de zorg- en verzuimprocessen op orde heeft? Of dat uw bedrijf mogelijkheden heeft om op verzuimkosten te besparen? Of uw bedrijf voldoet aan de belangrijkste wet- en regelgeving op het gebied van verzuim? Vul dan de Verzuim- en VitaliteitsScan in en binnen enkele minuten weet u hoe uw bedrijf er voor staat. De scan geeft u inzicht in de mogelijke vervolgstappen die u kunt nemen.

Ga naar de Verzuim- en VitaliteitsScan

Strategisch verzuimmanagement en duurzame inzetbaarheid

Als werkgever bent u natuurlijk gebaat bij gezonde werknemers en een zo laag mogelijk verzuim. Bij strategisch verzuimmanagement integreren we belangrijke processen. Goede bedrijfsresultaten, het investeren in een gezonde werkomgeving, duurzame inzetbaarheid van werknemers en het aanbieden van een collectieve zorgverzekering bundelen we. Strategisch verzuimmanagement is dienstverlening waarmee wij samen met u vorm geven aan een efficiënt zorg- en verzuimbeleid. Wij geloven in een totaalaanpak waarbij alle verzuimfasen en –processen onderling worden afgestemd met oog voor werknemer en organisatie. Onze BedrijfsVitaliteitsScan gaat verder dan de Verzuim- en VitaliteitsScan en geeft u naast inzichten, ook oplossingen voor preventie en reductie van verzuim, procesoptimalisatie, financiering en werknemersvoorzieningen. Deze aanpak dringt het verzuim terug en draagt bij aan de optimalisatie van uw bedrijfsvoering. En daarmee uw bedrijfscontinuïteit.

Uiteraard ondersteunt onze adviseur u met de vervolgstappen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Het is daarnaast belangrijk dat er in alle verzuimfasen, van kort verzuim tot blijvende arbeidsongeschiktheid, binnen uw zorgverzekering een koppeling bestaat tussen het zorgaanbod van de verzekeraar en het type verzuim in uw bedrijf. Zo krijgen uw werknemers de juiste zorg en voorkomt u onnodige kosten.

Onze klanten vertellen

Nieuwsgierig naar de verhalen van onze klanten over ondernemen en risico's die daarbij horen?
Bekijk dan onze cases.

Aandacht voor uw persoonlijke situatie

Uw persoonlijke adviseur staat voor u klaar

Henny Versteeg

Henny Versteeg

Employee Benefits